Derfor har jeg lavede disse kyllingefrikadeller, der er sprøde udenpå og saftige indeni. Jeg er ret vild med de såkaldte ‘deller’ – men altså hvem er ikke det
Herhjemme fik vi kyllingefrikadeller den anden dag og de bliver altid lavet på kyllingefars. Hvis du vil tage den hurtige løsning laver Danpo allerede færdige glutenfrie kyllingefrikadeller, som er direkte klar til at stege
Disse kyllingefrikadeller er fulde af smag fra både feta, soltørrede tomater og krydderier. Vi serverede kyllingefrikadellerne med bagte cherrytomater, sellerifritter og radisetzatziki (klik for opskrift)
Vend spidskål, gulerødder, agurk og koriander sammen. Serveret med smagfulde kyllingefrikadeller. Anret salaten i to tallerkener og top med kyllingefrikadeller
Gule ærter – En klassisk, dansk suppe eller søbemad som spises med ske. Gule ærter er én af de retter som er så karakteristisk i smagen at den deler folk i to lejre – dem der elsker gule ærter og dem der hader gule ærter
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.