D. a. j. e. g. p. å. t. i. d. s. u. n. k. l. b. r. o. m. -. f. ,. æ. v. h. ø. H. E. B. c. G. T. I. 2. 1. 5. 0. /. y. S. L. 8. (. 6. ). +. ½. J. N. F. O. K. x. 3. ". #. 9
Brun kødet i klaret smør og tilsæt krydderiblandingen, sammen med 1,5 dl vand. Jeg elsker mexicansk mad og har manglet et godt alternativ til det klassiske tacokrydderi
S. a. d. o. g. b. l. e. r. i. n. m. ". D. t. x. v. s. f. 2. 0. 8. M. p. k. P. (. å. u. y. æ. ). F. ø. ,. T. h. j. ô. V. I. R. K. E. L. G. O. -. H. 1. 4. ½. 6. A. J. B
Et lækkert langtidshævet og luftigt gulerodsbrødmed birkes. Man kan lave gulerodsbrød på mange måder, da det jo i bund og grund bare er et spørgsmål om at man tilsætter gulerod til brødet
Form dejen til to brød - gerne lidt skødesløst - og læg dem på hver sin bageplade med bagepapir. Pensl brødene med sammenpisket æg og drys med solsikkefrø
Bland derefter mælke – sukker blandingen sammen med melblandingen,. Jeg serverede kagen på paptallerkener og i servietter, da vi var i Tivoli til deres juledecember arrangement - så vi drak varm plantemælks kakao til jeg også havde med hjemmefra - for det var koldt og meget hyggeligt
Form dejen til et franskbrød, kom det på en bageplade, eller smør en franskbrødsform med smør/olie og drys let med mel, lad brødet efterhæve i 30 min. Lav 3 snit i brødet med en skarp kniv, og pensl det med vand
Man tror det bare ikke, når man læser ingredienserne… Og så mætter det rigtig godt på grund af æggene, og du får tilmed en masse grøntsager samt sunde ingredienser fra fibrene og krydderierne
D. e. n. æ. b. l. k. a. g. r. i. v. d. t. h. o. s. O. p. f. m. K. ø. ,. N. u. j. å. -. y. (. c. 8. 1. 0. ). T. 5. 2. ½. B. /. 4. P. S. F. 3. V. 6. 7. 9. L. ". r l
Her til aften fik jeg lyst til kyllinge fajitas. Jeg havde dog ikke lyst til de krydderiblandinger, som jeg før i tiden har købt, jeg fik lyst til at lave min egen blanding
Hæld løg, gulerødder, ost og krydderier i farsen og bland den godt sammen med elpiskeren. Måske hænger det sammen med at det som regel er kæresten, der har frikadelle tjansen, da han suverænt laver de bedste almindelige frikadeller hjemme hos os
Jeg lavede denne indiske suppe med varme krydderier og håbede på at den kunne give lidt varme. Krukkerne blev trimmet og venter nu på at blive plantet til med forårsblomster
Rør gærret ud i vandet sammen med sukkeret. 1Tilsæt blødt smør, lunken mælk, salt og halvdelen af melet og ælt dejen sammen (gerne på røremaskine med æltekrog)
Smag eventuelt til med ekstra krydderier og citron og server med en grøn salat. Server med grøn salat. Kom det hele i en tagine eller stegeso og bag den i ovnen i 3 timer ved 120 grader eller 8 timer ved 90 grader
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.