Gulerodskage med flødeostglasur
Køkkenet på Kvisten
Køkkenet på Kvisten
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 100 gram fedtreduceret mandelmel
  • mandelmel
  • 150 gram sukrin gold
  • 100 gram kokossukker
  • 100 gram smagsneutral kokosolie
  • 100 gram æblemos
  • 400 gram gulerødder (revet)
  • 4 æg
  • 3 tsk kanel
  • 2 tsk ren vaniljepulver
  • vaniljepulver
  • 2 tsk bagepulver
  • 1/2 tsk salt
  • 75 gram hakkede pekannødder
  • 200 gram neutral flødeost
  • 2 spsk sukrin melis eller akaciehonning
  • 1 tsk citronsaft
  • 25 gram smagsneutral kokosolie
  • 1/2 tsk ren vaniljepulver
  • Sukrin gold
  • kommentarer

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.