Bland alle ingredienserne, og tilsæt vand efter konsistensen. Spray en springform med margarine/beklæd med bagepapir, og bag kagen i ovnen ved 200 grader varmluft i 20-25 minutter.
Den lækre gulerodskage. Smagen er heldigvis en kende bedre end udseendet
Jeg havde egentligt ikke tid til at bage, men den her kage er af typen "smid-det-hele-i-en-skål-og-rør-det-sammen", så den passede fint ind i mit travle program
For et par dage siden tog vi herhjemme allerede hul på påsken, da jeg råhyggede med en veninde og smovsede denne lækre svampede sag – Gulerodskage med ostecreme
Et stort lager af gulerødder og herligt selskab af skønne folk fra medievidenskab samt regnvejrsdage udløser en fristelse/lyst til at lave denne gulerodskage
Der skal bruges følgende ingredienser til kagen. Til frosting skal der bruges følgende ingredienser. Tilsæt vand, olivenolie, FiberHUSK, bagepulver, kanel, kardemomme samt revet citronskal til blandingen
En kage bliver ikke usund af lidt sukker eller smør, til gengæld er denne opskrift sprængfyldt med næring fra havregryn, gulerødder, husk-pulver, æg og skyr
Jeg havde egentlig alle mulige mere tidskrævende idéer, men tiden var ikke til det og synes det er meget fint at komme med nogle idéer de fleste også har tid til at gøre efter
Jeg holder mig fra skidne æg, djævle æg, sild og hvad der ellers er som høre med til tradionelt påskebord, og det heller ikke påske pynt der fylder lejligheden, jeg nøjes med kage
Og alt det skønne frugtkød, som bliver tilbage, det bruger jeg i kødsauce, i brød og boller og nu altså også i den lækreste, mest krydrede gulerodskage, jeg længe har smagt
Vi syntes, det er en gulerodskagedag i dag, så vi bagte en og her er opskriften. flødeost naturelsaften af ½ citron Blandes sammen og hældes over den færdigbagte afkølede kage eller serveres til kagen 200 g
I. g. å. r. t. a. l. e. j. o. m. f. i. n. h. u. -. d. æ. s. J. k. 2. D. Y. b. v. w. y. K. ø. ,. p. O. M. C. c. 4. 0. ). N. R. G. 3. ½. 1. (. /. L. T. S. B. H. F. U. A. V. i g
M. i. n. m. a. d. h. v. e. b. s. l. u. t. o. ". ø. g. k. c. f. j. p. r. T. å. D. ,. y. J. -. 2. O. A. H. æ. (. 1. ). 0. 3. ¼. 5. 7. ½. F. 4. %. x. B. ®. P. S. G. V. /. 6. L. 8. 9
Jeg er sikker på, at der er mange holdninger til, hvordan den bedste gulerodskage skal være. Den er ret vanedannende og lige til at blive afhængig af (så er du advaret)
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.