Blend med stavblenderen og smag til med salt og chili. Gør grøntsagerne i stand og skær dem i småstykker, riv ingefær, rist og stød spidskommen i en morter, og svits det hele hurtigt i lidt olie en gryde
Server fx med brød, ovnristede kikærter, friske æbletern eller lignende og lav gerne en stor portion – gulerodssuppen smager nemlig endnu bedre dagen efter
Gulerodssuppemed gulerodstopping og gulerodsrugbrød. Jeg havde en masse gulerødder den anden dag og ville derfor lave den lækre gulerodssuppe, som der var en opskrift på i bladet
Blend med en stavblender og varm derefter suppen op igen. Skær chili, hvidløg og ingefær i skiver. Smag til med æbleeddike, creme fraiche og salt og peber
Man skal ikke tage fejl af at jeg helst ville have en skøn kartoffelsuppe, med en masse trøffel olie og fløde, men det kan man jo ikke spise hver dag, så jeg har prøvet at lave en cremet suppe, næsten uden fedt og som går på Dukan diæten
Blend suppen til den er glat og tilsæt limesaft, ingefær og salt. Gulerodssuppe Lad imens smørret smelte i en stor tykbundet gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.