Rør dressingen sammen og smag til. Modsat grønne salater og spæde kål som spidskål, hvor dressingen først skal i lige før servering, er det en god idé at vende dressingen i en halv time før servering, så kålen marineres
Jeg har valgt og lage en asiatiskdressing og en enkel varm salat, med få, men gode ingredienser. Denne retten er laget i forbindelse med at Matbloggsentralen og TINE, har en utfordring om
Jeg var på jagt efter gode salater hos @salattosen tidligere i dag, og der faldt jeg altså pladask for hendes opskrift "sprøde grøntsager i asiatisklimedressing"
Retten serveres med en smaksrik asiatiskdressing. Legg på kamskjellene, krydre dem med litt pepper, bruker ikke salt fordi det er mye salt i dressingen
Salaten er asiatisk inspireret og fyldt med frisk spinat, edamamebønner, sukkerærter, æble, avocado og agurk, og så er den vendt med en syrlig-sød dressing lavet på friske koriander, lime, appelsinsaft og honning med et kick fra ingefær også
– Med smag fra bl. Jeg kan virkelig godt lide asiatisk inspireret mad. Med hovedingredienser som kylling, fisk og grøntsager og smagsgiver som før nævnte, har man en skøn hverdagsret på få minutter
Den røde karrypasta kan du få i den fleste supermarkeder på hylderne medasiatiske/oversøiske produkter - prøv dig frem i forhold til, hvor stærk du foretrækker suppen
Smag til med salt og evt. Simpel og lækker, er denne asiatisk inspireredde wok ret og nu vi går vintermånederne i møde er det da på sin plads at få lidt and
Hell dressingen over og bland det forsiktig inn i salaten. - og jeg hadde lyst på asiatiske smaker, jeg hadde lyst på mangosalat med chili -og nudler eller pasta,
fuldkornsnudler med rå fintsnittede grønsager, scramblede øko æg og jordnøddesmørdressing. Ingefær, et stykke på samme størrelse som en valnød med skal på
Rør dressingen sammen - evt med stavblender, og vend den i salaten sammen med koriander. DRESSING. Indlægget Asiatisk rødkålssalat med granatæble og ingefær blev vist første gang den
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.