Kom de varme hønsiaspargesi lune tarteletter – eller som på billedeti krustader. Til gengæld var aspargesernefisket op af glas – det er vistadig nogle, der gør, hvor andre bruger friske
Men lækkert er det uden tvivl, og egentlig også det LCHF brød, som iminoptikminder mest om almindeligt brød – og så er det her jo lavet af få ingredienser, som de fleste har i køkkenet = plus
Smid resten ud (eller givdettildinehøns). Åbn aspargeserne og hæld aspargesvandeti suppen. Når jeg skriver mormor her, så er detmin mor - mine døtres mormor
Hønsene er flyttet indi deres nye hønsehus, så jeg har fået plads til en reol i cykelskuret, hvor urtepotter, dekorationsmaterialer og andet skal have plads
Da detikke er sæson for friskeasparges, har jeg benyttet mig af dåse udgaven. En rigtigmormorklassiker som aldrig går af mode, den er ikke udnævnt som dansk nationalret, men kandiderer om noget tildet
Det skal du bruge. Citronskallen og citronsaften løfter risottoen, så den virkerlidt lettere ikonsistensen og sammen med aspargesen, finder man næppe med kompagnon til en grilletfisk en lun forårs- eller sommeraften
I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. d. a. g. b. l. e. v. r. k. o. t. s. u. p. å. n. y. ,. ø. N. j. f. M. D. c. 1. ½. -. 2. m. . T. K. 5. 0. h. æ. S. /. V. ). g
det meste af en dåse aspargessnitter. Efter det gode sommervejr er kommet tilbage, så blev dettil at der skulle grilles nogle kyllinger på roterende spyd
Vandet drænes fra de hvideasparges, og væsken hældes i en lille gryde. Det passer dog ikke helt hjemme hos os, da min mand ikke er specielt stor fan af denne ret, men derfor syntes jeg jo ikke Oskar skulle snydes
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.