Høns i Gul Chili
www.tasteofperu.dk
www.tasteofperu.dk

Høns i Gul Chili

  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Peruansk Opskrift
  • 1,5 - 2 Hønsebryst eller Kyllingbryst
  • 1/2 kop af Gul Chili Pasta (Aji amarillo)
  • 2 Løg
  • 1 stk porre
  • 1 stk tomat
  • 1 tsk af hvidløg pasta
  • 150 grs Smør Raposolie
  • Kylling fond
  • 500 gr Franskbrød
  • 150 gr Parmesan ost
  • 100 gr Valnødder
  • 200 ml Piskefløde
  • Salt
  • Hvidpeber

Instruktioner

    1. Koge kyllingbryst med tomat og porre i gryden på ca. 20 min.

    2. Afkølig kyllingbryst og sker det i små stykker. Bouillon skal gemmes.

    3. Bland brødet med bouillon og lidt sødmælk indtil det bliver "creamy".

    4. Tag en stor gryd og sæt olie på og tilføj løg, hvidløg og aji-gulchili indtil det bliver brunt.

    5. Tilføj brødet og lidt efter lidt bouillon i gryden. Når det bliver tyk, så tilføj kylling, fløde, parmesan ost og bland det hele på low fire. Salt og peber til egen smag og er klar til at spise!

    6. Jeg anbefaler at lave jasmin ris ved siden af. Velbekommen!

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.