Jeg tjekker bare lige hurtigt ind med en lækker opskrift på en hurtig og enkel rødkålssalat. Jeg er ret pjattet med kål lige fra spidskål og grønkål til rødkål
Dukka er egentlig bare en blanding af forskellige groftstødte frø og krydderier, og enhver husmoder med respekt for sig selv i de egne, hvor dukka er daglig kost, har sin egen blanding
Den her salat er alt andet end slatten og udvandet som et glas færdigkøbt rødkål til tider kan være – så hvorfor ikke erstatte rødkålen til julens arrangementer med denne skønne rødkålssalat
Rist dem let på panden drys med salt og peber. Rul den ud på det medfølgende bagepapir. Hver søndag samles børn og svigerbørn her hos os, for at spise, snakke og hygge
Form farsen med en ske og steg dellerne et par minutter på hver side, så de bliver sprøde. Jeg er vild med alt fra klassiske frikadeller eller de græske af slagsen, kyllingefrikadeller og fiskefrikadeller til vegetariske deller
Egentlig endte jeg med at bage denne sprøde sag da jeg lige havde nogle pasteuriserede æggehvider jeg skulle finde et formål til, men de kan sagtens laves med almindelige æg
Det er meget enkelt at gøre en almindelig og lidt tør hakkebøf super velsmagende og saftig. Jeg er ofte på besøg ved mine forældre i Nordjylland, og så skal den stå på god og velsmagende mad
Med øl og marengs, hvilket gør dem ultra sprøde. Uanset hvormange variationer af vafler jeg er stødt på – noglemed banan, noglemed grahamsmel andre med korn og proteinpulver… ja, så er der bare ikke noget, der slår gode gammeldags vafler, præcis som min mormor ville have lavet dem
Men nogle gange har man bare travlt, og man vil alligevel gerne have et flute med lækker smag. Hvordan laver man et flute med rigtig god smag uden brug af surdej
Start med at riste pinjerkerner på en pande, til de er let gyldne ogsprøde. Salaten i dette indlæg er en rigtig efterårssag med både rødbeder og æbler, der lige nu er i sæson
Noget så simpelt som løgringe, super sprødeog lækre. Det er egentlig ikke fordi vi spiser dem særligt tit, men de smager altså bare godt og passer perfekt som tilbehør til en god burger, eller bare som en lille hyggesnack
Er du lige så vild med hakkbøffer, så prøv at fylde dem med ost og jalapenos. Det bedste resultat får du naturligvis med KitchPro’s Stuffed Burger Press, som netop er designet til at presse fyld i en hamburger
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.