Det er meget enkelt at gøre en almindelig og lidt tør hakkebøf super velsmagende og saftig. Da jeg tilberedte disse bøffer i går, kom jeg til at tænke på, at sidst, jeg tilberedte dem, var jeg sammen med min mor
Citronskallen og citronsaften løfter risottoen, så den virker lidt lettere i konsistensen og sammen med aspargesen, finder man næppe med kompagnon til en grillet fisk en lun forårs- eller sommeraften
Det blev derfor en hakkebøf, svampestuvning og en bagt kartoffel, what´s not like. Bagekartoflen vaskes grundigt og deles i halve på den lange led, hvorefter skærefladen gnides med lidt olie, kryddersalt og sort peber
Det er ikke nemt at tage et ordentligt billede af de lækre hakkebøffer i den dejlige sauce, men lad dig ikke snyde, for her er virkelig en lækkerbisken, der sagtens kan gøre sig til på bordet, når der er gæster
Bemærk at dette ikke er en opskrift med pasta af squash, men en opskrift med pasta og squash. Som sagt passer pastaretten fint til kylling, men du kan også bruge den som tilbehør til frikadeller, pølser, koteletter eller hvad du nu har lyst til
Hakkebøf – en god, gammeldags, dansk bøf … med brun sovs og stegte løg. Fordelen ved at hakke selv er at du allerede mens du hakker kan komme nogle ingredienser med i til at give ekstra smag – f
Dagens opskrift er rigtig god som tilbehør til noget med lam, f. Og så kan man bruge retten som en enkel vegetarret serveret sammen med pitabrød eller naanbrød
Da Karolines Køkken® Tomat & cremefraiche Pastasauce næsten er umuligt at opdrive i butikkerne, erstattede jeg det med en version fra Jamie Oliver, den er lidt til den syrlige side, men passer stadig godt ind i denne ret
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.