i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. I. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. B. ø. f. S. t. r. o. g. a. n. s. m. e. k. ,. d. b. l. v. y. p. D. h. u. æ. å. c. j. H. K. 2. 0. 5. %. 1. 3. C. F. ½. -. P. T. 4. L. M. 6
De eneste krydderier var salt og bouillon, men nogle friskekrydderurterville gøre underværker. I dag skulle vi prøve en ny opskrift på risottomedhakketkød og resultatet var sådan set godt nok, men jeg synes at der manglede lidt smag
Lad dejen stå og hvilei en timestid, lunt med et hviskestykke over. det høje indhold af fuldkornsmel bliver bolleren ikke helt så luftige som min normale bløddej, men de smager stadig super godt og er meget blødere end man lige forventer
Hos os står den ikke så sjældent på pasta og kødsaucemed masser af grøntsager – det er både nemt og lækkert og sundt (isærhvis du vælge brun pasta, så det mætter længere)
Vi ved godt, at vi skal holde igenmed rødt kød. Jo mere vi roder rundt med råvarerne og putter tilsætningsstofferi dem, jo mere fjerner vi os fra sund, naturlig kost
Du kan spise kålen rå, og det kan snittesfint og kommes i salaterDu kan stege kålen på panden, som indholdeti for eksempel wokretterKålen kan bruges til kåldolmereMan kan bruge kålen som erstatningtil madpandekager/fladbrød og fylde det medoksekød eller falafel
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.