Hasselbackkartofler – Behøver hasselbackkartofler nogen større præsentation. Det skulle da lige være, at de altså hedder hasselbackkartofler og ikke hasselbalchkartofler eller hasselbagte kartofler eller noget andet
B. ø. f. S. t. r. o. g. a. n. s. m. e. R. u. l. d. ,. æ. k. b. i. w. -. M. v. å. p. h. y. H. c. 2. I. 1. 5. 0. ½. /. 4. %. (. ). F. L. D. 6. 3. K. T. 7. 8. 9
Forårsruller – Sammen med hasselbackkartofler, grillkyllinger, friturestegt Camembert, Rubinsteinkage og fastfood dukker også forårsruller op på menuen i de danske hjem – for de ligger godt i maven (siger reklamen)
hasselbackkartofler – dampede grøntsager og brun sovs. Indbagt mørbrad -Alle mørbrad kan indbages. Selv fisks mørbrad, hvis man kan kalde fiskens loins (rygstykker) for mørbrad
Hertil kan du så servere hasselbackkartofler. Mørbrad i ovn – Tit når jeg laver mørbrad, så er det enten som bøffer eller som fyldt – som regel med persille, men også nogle gange med svesker
Snit nu gulerødderne lige som når man laver hasselbackkartofler - pas på med at skære helt igennem. En lille variation af de kendte hasselback kartofler - her brugte jeg gulerødder - de bliver dejligt søde og bløde
Endvidere forestiller jeg mig, at den basilikumcreme jeg i onsdags lavede som "sauce" til de fyldte andebryster og hasselbackkartofler, da blogger-rockerne var her, ville gå ganske godt til denne lille yndige tærte/æggekage
Som for eksempel hasselbackkartofler og bearnaisesovs og måske en tomatsalat. Cordon bleu – eller gordon bleu, som mange fejlagtigt kalder det – er en ret, jeg – hver gang jeg serverer den – tænker, hvorfor får vi ikke den noget oftere
Hasselbackkartofler eller pommes Anna f. Culottesteg – Culotte er en udskæring af en okse. En udskæring, som tidligere har haft lidt samme skæbne som svinekæber – det var ikke specielt værdsat
Hasselbagte kartofler – Jeg ved det godt … det hedder ikke hasselbagte kartofler, det hedder hasselbackkartofler, men rigtig mange kalder dem for hasselbagte kartofler
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.