Denne tiramisu mousse er til og med meget nem at tilberede og kan laves flere timer i forvejen. En god gang klassisk tiramisu er altid en vinder, hvis det står til mig
S. o. m. l. v. e. t. f. å. r. i. h. p. s. k. n. d. c. a. u. g. j. b. æ. ø. O. D. J. (. 2. 3. ). 0. y. ,. M. C. 1. 6. 5. 7. /. 4. P. K. -. N. R. V. F. B. n l
Skulle det være dadel-hasselnødde-nutella brownie, no-bake brownies med dadler, hasselnødder og kakaotopping eller måske raw nutella ganache dadelbrownie
Så kom efterårsvejeret endelig og her sidder jeg, med tykke sokker på, tændte sterinlys, en varm kop the, lyden af regn udenfor og duften af nybagte hasselnøddesmåkager i hele huset
Mousse ai fiori di sambuco e composta di rabarbero. Til sidst lægges et lag med hyldeblomstmousse. Indlægget Mousse med hyldeblomst og rabarberkompot blev vist første gang den Italiensk Vin & Mad
Blend hasselnødderne til grov mel i en foodprocesser/minihakker. Kom hasselnøddemelet i en skål og bland det med salt, vaniljepulver, bagepulver, kokosmel og brun farin
H. y. g. e. t. i. l. a. d. v. n. k. r. æ. s. ø. o. D. /. m. å. h. j. c. p. u. ,. C. 2. 0. 1. f. (. U. ). b. 5. S. G. N. T. 3. F. B. 8. L. 4. A. K. -. M. '
Nu har jeg efterhånden eksperimenteret en del med forskellige chokolademousser. Derfor synes jeg nu, at det er tid til at kaste mig over mousser i andre smagsvariationer
F. o. r. n. g. e. t. i. d. s. å. j. h. y. D. f. a. T. c. l. u. b. ,. v. k. -. ø. p. m. ". æ. H. C. J. 1. 0. %. (. 3. 5. ). I. 2. 7. 6. G. &. B. '. V. R. P. *. S. O. /. +. N. E. 4. 8. K. g g
Salat bladet på en tallerken og ovenpå ananas og øverst tunmoussen. Bliver af og til brugt her i huset, hvis hovedretten er lige lidt nok til antallet af hoveder der dukker op til maden
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.