Jeg har altid været vild med de fløjlsbløde, møre kyllingestykker i retterne på kinesiske restauranter, og jeg har altid troet, det var noget helt specielt kinesisk, de kunne på de restauranter
Herlige porsjonspakker med nydelig innhold. Legg på fisk i biter, krydre med litt salt, dryss over hakket persille og dill -og skvis over litt sitronsaft
Vildsvinefarsen røres sejt med salt. peber og rosmarin i farsen sammen med grofthakkede hasselnødder. Her har jeg serveret farsbrødet med rodfrugtrösti og rødkålssalat
s. k. r. u. e. t. n. a. f. m. i. l. o. g. å. b. d. I. h. v. B. H. ,. J. O. p. -. y. ø. æ. S. Å. P. z. é. (. ). D. j. K. 2. 0. 1. 7. 5. F. c. G. 3. E. M. L. R. 9. A. x. ". N. C. T. Ø. ½. 8. U. 4
Men jeg vender frygteligt tilbage i morgenmed et par desserter. Jeg bager ofte Oopsies – små flade skybrød, der smager herligt med ost og peberfrugt og mætter SÅ meget
Og medsur sød sauce og nudler som tilbehør - men uden opskrift herpå. Når saucen har kogt, tilsættes grøntsagerne, og saucen smages til med salt og peber
Varm fløde med honning og smør. ca. 30 stk. 300 g. mørk chokolade 70%1 dl. piskefløde4 spsk. honning20 g. smørkakaopulver til at trille kuglerne iHak chokoladen fint og kom det i en skål
Spises med letpisket fløde. 125 g smør blødt 65 g sukker 1 1/2 dl mel 11/2 dl havregryn Halver de modne blommer og læg dem i en smurt tærteform , drys godt med rørsukker på og bag dem i ovnen på 175 grader i ca 15 min
godt med hvidløg. Det hele røres rundt og samles med det mel/gryn du vælger at bruge. Panden varmes op med olie og du former små frikadeller og ligger på
stRør kardemommen sammen med den smeltede, let afkølede smør og rør denne blanding i dejen. Da jeg var barn undrede jeg mig altid at min mors æbleskiver så anderledes ud end alle de andres æbleskiver
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.