D. e. r. v. a. k. g. o. n. u. c. p. å. s. l. ,. d. t. y. f. i. w. j. ø. m. T. h. J. b. æ. I. -. ). C. 3. 7. 5. 0. 2. 1. /. 9. 8. S. B. H. (. M. G. K. P. F. A. E. R. V. L. x. 6. N. 4. O. D g
Så har Filip og jeg brugt søndagen på og bruge vores flotte blommer fra haven , det gav to tærter og 5 li grød muuuums. 125 g smør blødt 65 g sukker 1 1/2 dl mel 11/2 dl havregryn Halver de modne blommer og læg dem i en smurt tærteform , drys godt med rørsukker på og bag dem i ovnen på 175 grader i ca 15 min. Herefter kommes crumblen på , ligges bare i små topper hend over blommerne og bages igen i ca 15 min
Pizzastenen placeres midt i grillen, hvorefter grillen tændes på fuld hammer. Min bedre halvdel proklamerede derfor, at søndagens aftensmad skulle være en gentagelse af den grill-bagte pizza succes fra tidligere på ugen
Ahh… Flæskesteg pågrillen, jeg bliver helt sulten bare ved tanken. Her i opskriften har jeg valgt at smide den på et rotisserie, men den kan sagtens laves uden
Rør marinaden sammen, læg kødet i en plastikpose af en passende størrelse – du skal kunne slå knude på den efter at kødet er kommet i – og hæld marinaden over kødet
Grønkål var basismad her nordpå – og grønkål er da også fyldt med vitaminer og mineraler. Blandingen sprænger kødet, så det bliver blødt på den der kinesiske måde
Der er ikke så meget at sige til denne opskrift, andet end at en god barbecuemarinade er helt og aldeles uundværlig i et køkken eller pågrillen, når man har så fantastisk en sommer som vi har haft i år
Hvis du kan skaffe nogle friske makreller, bliver de altså også virkelig lækre pågrillen. Gem evt blogindlægget på Pinterest, for at kunne finde ideerne igen
Det fungerer altså bare, så det laver vi ikke om på. Jeg laver det altid på min Weber Smokey Mountain, men det kan sagtens laves på andre griller, så bare kom i gang
De her cookies har nemlig en midte med konsistens som brownie fyldt med chokolade stykker, og så er de drysset med havsalt på toppen, som en god cookie (efter min mening) er - se evt
Skær ind langs sværen på stegen, så den kun hænger fast på den lange led i den ene side. Så smider du ellers de finthakkede krydderurter samt løg og citronskal under, og smider “låget” på igen
For snart to år siden indgik jeg et samarbejde med Nordisk Tang, og var med lige fra starten med at inspirere danskerne til at lave opskrifter med deres fantastiske produkter, og dermed sætte dem tættere på deres vision -At få os til at spise mere tang
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.