Havregryn-hasselnødde cookies, glutenfri
Mit crunchy køkken
Mit crunchy køkken
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 3 dl glutenfri havregryn
  • 2,5 dl hasselnøddemel (nødder kørt til mel i foodprocessor)
  • 2 spsk arrowroot eller Maizena (kan udelades)
  • 1 dl kokospalmesukker (eller rørsukker)
  • 1 dl mørke økologiske rosiner
  • 1 tsk af hver af følgende: kanel, vanilje, kardemomme, salt, bagepulver
  • 1/2 dl kokosmel
  • 0,7 dl kokosolie
  • 1 mellemstort revet æble
  • 3 mellem størrelse æg
  • 50 g 70 % chokolade
  • lidt flagesalt (Meldon eller andet)

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.