1-2 spsk kogende vand. Pensel med sammenpiskede æg og vand – og bag dem midt i ovnen ved 190 grader varmluft i ca 10-12 minutter – til de er lækre gyldne. Luftige kardemommesnegl 2016-01-27Preparation Time 1h15mCook Time 12m Total Time 1h27mAverage Rating no rating Based on 0 Review(s) Luftige kardemommesnegle, ca. 1-2 spsk kogende vand
-. -. -. -. S. t. æ. r. k. i. n. s. p. e. a. f. o. c. h. g. m. j. d. l. ,. u. å. ø. D. ". v. ). C. b. B. 2. 5. 0. 1. /. 3. M. (. P. y. T. H. L. F. J. V. 8. N. G. U. 6
(eller i fryseren til næstedag - bang så er der islagkage). Ideen kom ret spontant, da min mor absolut mente, at jeg burde bage en kage hun kunne tage med på arbejde (hun har åbenbart gået og pralet lidt - af en eller anden grund)
Hæld alle ingredienser, på nær dadlerne, i en skål, og rør dem godt sammen. Tilsæt derefter dadlerne til en foodprocessor eller minihakker (en blender kan til nød bruges) og blend, indtil du har en klæbrig og sammenhængene masse
Moussen er færdig, når den har fået en let og blød konsistens men vær opmærksom på, at det går stærkt og hvis det bliver overpisket skiller den - og kan ikke reddes
Lidl fører naturligvis også deres egen Engvang økologisk “En bid af Danmark”-koldskål med vanilje og citronsaft, som jeg er så heldig at have en helt særlig aktie i denne sommer
Næste dag skrabede jeg smørcremen af og erstattede med friskpisket flødeskum - meget bedre. Det er min fødselsdagslagkage, som min mand har lavet til mig efter specifikt ønske
-). -). Dejen kommes i 2 lagkagebunde forme, foret med bagepapir. og bages ved varmluft 175 grader i ca 15-20 min. Måske kunne man bruge den mellem 2 lagkage bunde sammen med frisk frugt og en mousse,. -) 3 æg. 175 grader i ca 15-20 min
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.