Jeg går altid og tæller ned til, hvornår jeg kan tillade mig at gå amok med julepynt, -guf og -kalendre, uden at jeg bliver set på med mærkelige øjne af gemalen (og så taler vi ikke om, at jeg så julekalender i august, bare fordi jeg havde lyst)
Min dejlige mand synes, at julen er noget hæsligt stads, som skal overstås og jeg er i den helt modsatte grøft og elsker nisser, dekorationer, traditioner og alt hvad der hører til af bagværk og konfektmageri – hyggen ved at lave det sammen med dem, jeg holder mest af – og ikke mindst at smage på godterne bagefter De lækreste luksus havregrynskugler med revet chokolade og mandelmel – MUMS
Tril små kugler og rul dem i den valgte pynt. Havregrynskuglerne kan opbevares i køleskabet i ca. 2 dl) 4½ spsk kakao 100 g blødt smør Pynt kokosmel, sukker eller flormelisSådan gør du Bland de tørre ingredienser i en skål og fordel det bløde smør heri. Stil havregrynskuglerne tildækket i køleskabet i mindst 2 timer
På bloggen kan du allerede finde en version af disse sunde havregrynskugler, som er lavet på dadler. I forbindelse med, at min blog snart påbegynder Årets Julekalender
Din gode veninde sagde for en uges tid siden, hvornår laver du en kage til mig, og denne slags kage har jeg kikket på for et stykke tid siden, og syntes det kunne være sjov at lave, så min version ser altså sådan ud
ovnBland de tørre ingredienser (mel, natron, salt, kanel, nellikker, anis og allehånde) i en skål. Samling af kagenI en kagering foret med kageplast ligges først julekagen
-)) og så smager brød med mel altså meget bedre end glutenfrit brød. De bliver lidt grovere og tættere i strukturen end hvis jeg bruger mel, men smagte virkelig godt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.