Bondemanden – i sin egenskab af jægersmand – nedlagde et rådyr i efteråret, så det endte med en helstegt dyrekølle, med kartofler, klassisk vildtsauce, bønnesalat (mere herom en anden dag) og en salat med nødder og solbær i en mild olie/eddike dressing
Jeg var nemlig i november inviteret til masterclass i smør, og det var både en grænseoverskridende, lærerig og interessant aften, som jeg gerne vil fortælle lidt mere om
Svinemørbrad (afpudset). Hæld så vandet fra og lad dem afkøle let. Lad den køle lidt, og pil så det sorte af, hvor du finthakker det alleryderste og mest sprøde
I. d. a. g. h. r. j. e. f. p. ø. v. t. n. o. ,. å. s. i. m. u. k. y. l. æ. J. D. H. b. 1. (. 2. 0. ). 5. -. 7. 3. 4. 6. O. P. S. M. E. c. G. R. A. V. L. B. K. N. F. 8. U. w
Jeg lovede mig selv da jeg startede denne blog at jeg ville gøre mit bedste for ikke at skrive den samme opskrift ind to gange, denne blog er ment som en samling af alt det mad som jeg gerne vil lave igen, ikke en liste over hvad jeg spiser hver dag
Rosastegt krondyrfilet serveret med puré af blomkål og hvid chokolade. Lad os bare komme til det, og lad os se hvordan Peter fik ordnet denne krondyrfilet
i Netto og selvom det er dobbelt af en budget-kylling, så synes jeg, at det er det værd. Som et sprødt element serverer jeg nogle rugbrødschips til, der laves af fint skåret rugbrød, penslet med lidt olivenolie og drysset med flagesalt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.