Bondemanden – isin egenskab af jægersmand – nedlagde et rådyr i efteråret, så det endte med en helstegt dyrekølle, med kartofler, klassiskvildtsauce, bønnesalat (mere herom en anden dag) og en salat med nødder og solbær i en mildolie/eddikedressing
Krydr kalkunbrystet godt og omkvikl det med bacon. Læg kalkunbrystet på toppen af kartoflerne. Start med at sætte din Römertopf i blød iminimum et kvartér
Noget i ovnen hos Bagenørden | Bagenørdens univers
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. K. a. l. k. u. n. b. r. y. s. t. p. å. d. ,. æ. e. m. …. j. o. g. h. v. ø
Jeg elsker helstegtkylling. Hvis jeg skulle udnævne en livret, så er det nok det. Brystkødet på sådan en fersk, hel kylling smager helt fænomenalt, og det kan slet ikkesammenlignes med kyllingebrystfileternei supermarkedet
Kylling. Rens kyllingen og læg den i et ovnfast fad. Steg kyllingeni ovnen i ca. Tjek at kyllingen er gennemstegt ved at stikke en stegenål indi overlåret, saften der kommer ud skal være klar og ikke lyserød
I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. F. o. r. n. g. e. t. d. s. h. v. p. k. y. l. å. H. b. a. m. ø. D. æ. j. f. G. M. O. u. c. 2. 1. 0. J. R. ,. T. 4. E. /. S. K
Jeg lovede mig selv da jeg startede denne blog at jeg ville gøre mit bedste for ikke at skrive den samme opskriftind to gange, denne blog er ment som en samling af alt det mad som jeg gerne vil lave igen, ikke en liste over hvad jeg spiser hver dag
i Netto og selvom det er dobbelt af en budget-kylling, så synes jeg, at det er det værd. Både for smagen og skindet skyld, men også fordiindustri-kyllinger har meget dårlige forhold
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.