V. i. h. a. r. b. y. l. u. p. s. d. g. ,. o. e. n. t. v. m. f. å. k. M. j. æ. D. ø. N. (. 8. 1. 2. 4. ). I. ". G. -. C. J. L. c. ô. 0. H. F. S. 3. K. P. r l
♫. S. e. r. v. s. m. d. p. o. f. i. t. ,. k. g. a. ✿. &. N. y. B. u. l. T. 4. n. 0. 2. (. b. j. ). ø. 3. h. L. 1. H. K. å. D. c. ". J. -. 5. 8. E. ô. V. I. F. ”. Å. C. G. M. æ. U. P. /. R. %. °. 6. A. 9. . ♥. ¸. •. *. ¨. ♪ g
E. n. d. e. j. l. i. g. r. t. ,. s. o. m. v. a. c. p. k. æ. ø. J. h. f. u. b. D. è. å. (. 4. ). ô. 1. 3. 2. /. y. 0. -. H. F. S. 5. K. U. B. N. 6. M. 7. 8. 9. P. T. V. r l
E. n. l. u. k. s. r. e. t. a. w. d. p. å. T. i. m. f. ø. g. h. v. æ. o. c. I. b. ,. F. -. y. D. (. 4. ). 2. 5. 0. 1. /. H. S. R. j. 3. 6. B. 7. 8. L. 9. K. N. è. m l
Rør mayonnaisen med fløden og smag til med salt, peber og limesaft. med lidt mere grønt. Snit ramsløgbladene fint og kom dem i cremen – eller rør mynten i
E. f. t. e. r. n. l. a. g. b. j. d. s. o. i. v. p. å. m. ". h. k. M. ,. u. D. w. N. æ. -. S. c. ø. y. O. H. A. V. R. L. T. I. P. (. 4. ). ô. 6. 1. 0. 2. 5. 3. /. 8. F. 7. 9. è. K. B. ) l
Med bacon af gris eller kalkun – eller måske med skinke omkring. Jeg har faktisk endnu ikke mødt en version, som jeg ikke var fan af, og har som sådan heller ikke nogen favorit
1 glas lakserogn. Antal portioner 1 person 2 personer 4 personer 6 personer 8 personer Vælg 1 bundt friske grønne asparges 3 spsk rapsolie ½ tsk muscovadosukker Cremefraichedip 1½ dl Karolines Køkken® Cremefraiche 38% 1 glas lakserogn 1 tsk fintrevet limeskal (usprøjtet) ½ tsk groft salt friskkværnet peber
I dag prøvde jeg meg på helstekt mørbrad -og vet du hva. Skjær soppen i skiver og brun dem i en panne med smør og olje, sammen med finhakket sjalottløk
Smag til med citronsaft, salt og peber. Vi må have en suppe med forårs ingredienser i. Læg aspargesen i en håndfladen og skrald dem lige fra under hovedet og ned
Rul skinken omkring og fastgør med en tandstikker. Læg en skive serranoskinke på et spækbræt, knæk en asparges og læg de to halvdele og et stykke parmesan oven på
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.