Tag frøene ud af kardemommekapslerne og stød dem i en morter. 6-8 kardemommekapsler. 2 pærer. Hak løgene og svits dem i 2 spsk olie sammen med kardemommen. Skær pærerne i terninger og kom dem i gryden sammen med ærterne (gem 4 spsk) og bouillon. 6-8 kardemommekapsler. 2 pærer
1 stor fast pærer ell. 1 stor fast pærer ell. Grønkål Grønkål Grønkål, det er altså sådan en sjov kål, både ser og smager fantastisk, også er den frisk og med masser af bid
Pærer, druer, valnødder og kiwi sammen. -)4 personer2 pærer skrællede og skåret i tynde bådeEn stor klase blå druer halverede4 kiwi skrællede og skåret i skiver6 spsk. 2 dl piskefløde pisket til skumAnret pærer, kiwi og druer i tallerkener. 2 pærer
Jeg har digtet noget helt fantastisk en kanel-kardemommeis baseret på soyamælk. Det smagte rigtig dejligt, og kanelen og kardemommen trådte meget godt igennem
kardemomme. Hvad er bedre end en varm rosinboller med smør og ost i vinterkulden, her kommer min version af en klassiker vi alle kenbder fra barndommens tid, der for mange er fuld af gode minder
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.