Her spises Osso buco.......
TildeMa(d)
TildeMa(d)
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1 kg kød, som var gemt til den italienske klassiker; Osso Buco. Det er en lidt tung og vinteragtig ret, som bestemt ville egne sig til en vinter som den vi forhåbentlig har sagt endeligt farvel til. Kødet fylder ret godt i min lille bitte fryser i lejligheden, så for at undgå at skulle flytte kødet med os, så skulle det altså på menuen igår fredag. Det blev serveret med kartoffelmos, mest fordi det så passede godt med at ham Oskar kunne spise med.
  • Ingredienser
  • 1 kg kalveskank
  • 2 store gulerødder
  • 1 stort løg
  • 4 fed hvidløg
  • 1 stængel blandselleri
  • 1 ds Hakkede tomater
  • 50 g tomatpuré
  • 5 dl okseboullion eller 5 dl vand + okseterning
  • 3 dl tør hvidvin
  • 3 laurbærblade
  • 1 spsk Sukker
  • Hvedemel
  • Salt og sort peber efter smag

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.