1 kg
kød, som var gemt til den italienske klassiker; Osso Buco. Det er en lidt tung og vinteragtig ret, som bestemt ville egne sig til en vinter som den vi forhåbentlig har sagt endeligt farvel til. Kødet fylder ret godt i min lille bitte fryser i lejligheden, så for at undgå at skulle flytte kødet med os, så skulle det altså på menuen igår fredag. Det blev serveret med kartoffelmos, mest fordi det så passede godt med at ham Oskar kunne spise med.
Kødet snittes i kanten så det ikke bukker sammen, derefter vendes det i en blanding af mel, salt og peber inden det svitses på en varm pande i godt med smør, herefter kommes kommes det i ned til grøntsagerne
R. e. s. t. r. d. a. g. n. p. å. M. o. f. u. m. b. c. l. i. H. v. k. y. ,. h. j. ø. O. J. -. æ. x. ". D. N. w. S. 1. ). F. I. A. 2. L. G. 0. 3. *. (. * g
Anret osso buco i dybe tallerkner. Server til osso buco. Osso bucoVerdens nemmeste gryderet der smager intenst og af mange timer i køkkenet……men det tager kun dig 30 minutter at lave retten så klarer ovnen resten og dine hænder er frie til andre ting. Brun herefter kalveskankerne i 2-3 minutter på begge sider
G. a. m. e. l. d. g. s. f. i. o. p. k. r. t. å. O. B. u. c. 4. n. V. ø. b. S. v. h. y. é. D. ). æ. ,. 1. -. 2. C. 0. K. 3. H. F. ¼. L. 5. R. (. j. T. N. ) G
Start med at beundre dig kød, kald evt. nogle familiemedlemmer ud, og vis dem hvor lækkert det ser ud. Klip nu 3 steder i kanten af hvert stykke kød, så undgår du, at de "krøller" op når de svitses
Og kan man skyde simremads-sæsonen bedre i gang end med en omgang Osso Buco på helt klassisk maner. Osso Buco med gremolata og kartoffelmos med peberrod
Det er virkelig lækkert, og så kan det spises til meget andet. Osso buco (ossobuco) er vel egentlig en efterår/vinterret, men bare fordi solen skinner og varmen brager der ud af (læs
Vi er ret vilde med simremad herhjemme og det er ikke sidste gang, at der står osso buco på menuen. Herefter hakkes gulerødder og selleri i små tern og kommes ned til løgene
Og du finder dem her. Jo, jo, den har været på før, opskriften på osso buco og gremolata. Men opskriften på den helt rigtige risotto alla milanese, den har du – indtil nu – været snydt for her på bloggen
Osso buco er bare så nem at lave, og er utrolig velsmagende, men det kræver, at man går i gang i god tid inden man skal spise, for gryden skal koge 2½-3 timer, men passer fuldstændig sig selv. 4 stk osso buco ca 1100 g4-6 gulerødder efter størelse2 mellem store løgmargarine1 dåse hakkede tomater2 dl boullion1½ dl hvidvin, kan erstates af mere boullionevt 2 lauerbær bladetimiansalt og pebermaizenaDer klippes eller skæres i kanten af kødet flere steder, så kødet ikke krøller under stegningen. 4 stk osso buco
O. s. o. B. u. c. e. r. g. b. l. i. v. n. w. k. d. f. a. t. å. F. p. h. ,. ø. m. D. j. -. H. I. M. E. L. S. K. (. 4. ). 6. æ. 3. 2. 1. /. é. ½. 5. ". V. y. R. 7. 8. G. 0. N. r g
(sovsen kan fryses og bruges til oksekød en anden dag)Her er opskriften som jeg lavede den. Osso Buco er ikke noget jeg selv har lavet tidligere - men min mand kan godt lide det, så ville gerne have jeg lavede det til ham
Om du vil bruge halvanden eller to flasker rødvin her kommer an på hvor godt du kan lide rødvin i maden, og hvor mange glas du gerne vil nyde af den ene rødvin mens du laver maden
A. f. o. g. t. i. l. å. r. v. s. b. u. c. a. e. n. m. d. V. æ. k. p. O. (. 4. ). 6. ,. y. 5. 0. -. 7. ø. 1. 2. 3. h. j. ½. C. B. T. H. K. F. D. L. S. g
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.