Og her synes jeg det er bedre at videpræcis hvad jeg forsøder den med, end at købe f. Jeg fiki går lavet noget lækkert blommeslik af de blommer jeg havde plukket
Jeg serverte viltgrytenmed en god, enkel, rustikk potetstappe og tyttebær. Elgjakta er nå i gang i Hedmark og Oppland -ogsikkert andre deler av landet også
Du kan også følge med på mininstagram - karla_groen. Hele konceptet går ud på at man skal få sin krop i balance, og på den måde få en sundere og slankere krop, fordi den fører os "tilbagetilnaturen"
En aften tog jeg og en veninde en tur til stranden. Jeg kan ikke forstå den kritik den har. Det først som slog os var duften af Hybenrose og de flotte intensive lyserøde farver
Jeg havde en rest mislykket… ahem, en rest helt fin kakaokage, som der slet ikke var noget galt med. Trøflen er kagebagerens store legeplads, hvor der er frit slag til at blande diverse kagerester ogsmagsgivere af forskellig art til en himmelsk klump klæg kage, der så yndefuldt har fået navn efter en af naturensfinesteog mest sjældne svampe
), så bliver der medsikkerhedtidtil at lave lækre opskriftertilbloggen, spise god mad og hygge medfamilien, løbe ture i den dejlige natur og besøge gamle venner ogveninder
Hvis du ikke kan finde dem ude inaturen, så kan de også købes i supermarkederne. Nu skulle dem fra fryseren bruges og hvorfor ikke lave en lækker kage at forkæle sigmedi de mørke efterårsdage
De er dukket op ude i de danske haver, og det er bare med at komme i gang med at bruge dem. Så her får I en opskrift på en sund og lækker kage, som smager skønt af forår og er supernem at lave
En drøm vi(Kog jeg) ikke har forfulgt – endnu i hvert fald. Ognaturen, ikkemindst. De andre er ude at gå Hammerknuden rundt med et efterfølgende dyb i havet ogMini A tager sin første lur ude i den hyggelige gårdhave, her i vores lejet hus i den lille by Listed
Der er ikkenogenhemmelig facebook gruppe – og der er heller ikkenoglewebinarermedmig. Udskift pasta med grøntsager ispirilizer (en lillemaskine som du kan lave grønt om til lange pasta snore – squash er mest pastalignende)
Blend en håndfuld basilikumblade sammen medolien, ogsigt den herefter. Og så oven i købet for den ægte slags på bøffelmælk, som altså lige smager en trilliard gange bedre end den normale på komælk fra de almindelige danske supermarkeder
Birthe Straarup udsendte før jul en bogmed den titel – og jeg har allerede skrevet om den her. Hvis du vil afmelde abonnementet, så gå ind samme sted – og send desuden en mailtilmig
Måske fordi der skal både ro ogtålmodighedtil, og måske fordi man næsten føler sigi et mednaturen, når man sidder der ved bålet ogtilberedersin egen mad udendørs
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.