1 lagkagebund.
(Bare køb en i stedet for at bage, den er der kun for at moussen ikke skal falde fra hinanden.)1/2 portion ganacheet skvæt at dit yndlings alkohol
Så her kommer min opskrift på mandel lagkagebunde - den oprindelige grundopskrift kommer fra en gammel Amo bagebog, men den I får her, er min personligt tilpassede udgave
-. H. i. n. d. b. æ. r. m. o. u. s. e. g. v. t. l. a. Ø. 2. 6. k. c. I. 1. 5. y. f. h. ½. p. Y. /. 4. ø. R. ,. z. 0. G. M. w. S. F. E. L. T. W. B. å. N. '
-. L. y. s. e. k. a. g. b. u. n. d. G. i. v. r. 3. p. å. 2. 4. c. m. I. 5. 0. ø. 1. ,. l. t. o. æ. h. 9. z. V. C. w. f. ½. S. M. Æ. W. x. H. Ø. j. ). B. 8. (. N. P. /. 6
-. -. -. -. -. E. n. l. u. f. t. i. g. o. d. e. j. h. b. æ. r. m. s. D. k. ø. ,. p. a. v. c. H. å. M. 2. 5. 7. y. U. T. 0. 6. S. 3. 1. ½. L. I. (. ). P. R. N. F. O. é
Flæk vaniljestangen på den lange led og skrab kornene ud med en lille kniv. Mas lidt af flormelissen sammen med vaniljekornene med en paletkniv på bordet, så kornene bliver skilt ad
piskefløde eller Maizena til piskning. Dejlig mild hindbærmousse med friske hindbær. Hindbærmousse med Friske Bær til 4 personer. Fordel moussen i 4 portionsglas eller en skål og sæt på køl mindst 2-3 timer
Pynt med et halvt jordbær og sæt desserten på køl til den skal. Fordel jordbærmoussen i 10 små. Hvis du er en skyrpige, kan du bruge det i stedet for yoghurten
Flad det ud på en bradepande med bagepapir og bag, midterste rille ved. Sæt den justerbare bagering rundt om chokolade kagen og for ringen med enten pagepair eller plast - mellen ringen og kagen, så man skåner hindbærmoussen når ringen tages af og der kommer en pæn kant
Dette er en chokoladekage med hindbærmousse, og den er bare underskøn. Du kan egentlig bruge de fleste almindelige chokoladekager som bund - her får I opskriften på "konsulindens chokoladekage"
Sæt kagen på køl i køleskabet et par timer yderligere eller natten over før servering. Kom kiwimoussen ovenpåjordbærmoussen og sæt kagen tilbage i fryseren i ca
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.