Hjælp til selvhjælp: Julemenuen
Foodplanner
Foodplanner
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 2,6 kg
  • 4 andebryster
  • 1 ribbensstege på ca. 1,6 kg stykket
  • Salt
  • Kryddernelliker
  • 4 løg
  • 4 æbler
  • 8 friske salvieblade
  • 2 dl marsala
  • 1 gulerod
  • 5 laubærblade
  • Sorte peberkorn
  • Hvidtøl
  • Timian
  • Portvin
  • Rødkål (bare en færdiglavet Herregårds)
  • Kanelstang
  • Stødt nelliker
  • Sukker
  • Smør
  • Rosenkål
  • Aspargeskartofler (både til brunede og hvide)
  • 3 dage inden juleaftensdag
  • 2 løg
  • 4 æbler
  • 8 friske salvieblade
  • 2 løg
  • 2 dl
  • 4 dl vand
  • 1 gulerod
  • 5 laurbærblade

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.