Der er ingen tvivl om at vi skal lege videre med nye og forskellige smage. Jeg brugte grundopskriften fra mine chokolade ispinde , men udskiftede lige kakaoen med en anden smag
Med de bedste intentioner satte jeg skålen i fryseren og der har den så stået lige siden. Det bliver ikke på samme måde som med så meget andet køkkenudstyr
- og næsten helt hjemmelavetFor når man selv har handlet ingredienserne ind, selv har blendet frugterne sammen, sel har tilsat en smule selv-indkøbt natural yoghurtog til sidst selv har hældt herligheden på glas, ja så må man da godt kalde det hjemmelavet
Anret yoghurten i skåle, med müsli og jordbær. 5 dl tyk græsk yoghurt. 200 – 250 g jordbær. 2 spsk sukker. 2 spsk reven skal af ubehandlet lime + evt lidt limesaft
Hjemmelavetyoghurtmed æble, kanel og akaciehonning. Derudover kan man også lave yoghurtismed forskellige smag, og mere skal der vel ikke til for at sælge projektet til ungerne
Ogmed lidt lækkert på toppen, kan man uden problem holde sig mæt helt ind til frokost. Jeg er ikke så god til det der med at spise en masse om morgenen
Skrab kornene ud af vaniljestangen, og bland det med sukker og agar agar. Synes tit at fløde desserter offtest kan blive rigitg tunge, når man har spist både forret og hovedret, og offest skal der lidt syre til, for at de føles lettere at spise, så her kommer der et bud på en yoghurt panna cotta
Langtidsfremstillet SCD yoghurt. Varm mælken op til kogepunktet, rør undervejs for at undgå at det brænder på og vend for guds skyld ikke ryggen til det, da mælk altid koger over når man ikke kigger
I weekenden blev det udover denne skønne No Bake Bailey/Chokolade Cheesecake også til en ny omgang hjemmelavetog opdateret müsli og denne gang med en spotvare fra Netto – nemlig frysetørret jordbær
D. a. g. 1. t. i. l. b. e. f. r. 3. u. s. k. ø. n. ,. o. p. å. d. m. 5. N. h. j. v. æ. -. M. H. y. (. c. 6. 8. ). 4. /. z. E. S. 0. 2. T. F. B. L. 7. P. 9. K
S. o. m. i. h. a. r. k. u. n. e. s. b. å. d. p. l. g. F. B. j. v. æ. t. I. f. y. H. P. 2. 1. ø. /. K. D. J. ,. c. 5. 0. (. %. ). C. -. L. M. Y. V. . n l
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.