Det gode ved ovenstående opskrifter er, at det meste af 'arbejdet' kan laves på forhånd (både til de koldhævede boller og den græske yoghurt) og det er derfor perfekt til en søndag med tømmermænd eller til de travle morgener, hvor man ikke vil gå på kompromis med smagen og kvaliteten
Hold øje med det og rør rundt en gang imellem. Til yoghurten har jeg lavet en skøn müsli, som jeg har fået opskriften til af Camilla Rude inde på vores facebook-side
J. e. g. r. n. o. k. t. M. ü. s. l. i. -. æ. ,. d. h. a. j. f. ø. ). D. v. u. b. m. O. å. p. H. (. c. 1. 3. I. 5. 0. y. 2. F. T. C. R. B. '. L. *. N. P. 4. E. 7. K. 8. 9. g g
De kan jo fint anvendes som de er, men min teenager finder dem lidt for grove, og derfor laver jeg gerne en hjemmelavet musli, som jeg også selv er vild med
Ergo har jeg lavet min egen müsli, som jeg er svært tilfreds med. Den indeholder gode fedtstoffer, mætter godt og smager lækkert ovenpå skyr med bær og nødder som enten morgenmad, snack eller dessert Jeg har lavet mit eget ‘sødemiddel’ med rosinvand, da jeg (endnu heller) ikke har fundet nogle sødemidler, jeg kan lide
Jeg har sammensat min müslimed de ingredienser jeg lige havde i skabene, men du kan sagtens sammensætte din müslimed de tørrede frugter, gryn, nødder og kerner, som du fortrækker
Denne müsli er nem at lave og smager himmelsk - og så dufter hele huset så skønt bagefter. Opbevar den færdige müsli i tæt emballage fx patentglas (hvis der altså er mere tilbage)
Jeg havde besluttet mig til at lave noget hjemmelavetmüsli, som skulle drysses over græsk yoghurt sammen med noget ahornsirup - uhmmm det blev yderst lækkert
Det gode ved ovenstående opskrifter er, at det meste af 'arbejdet' kan laves på forhånd og det er derfor perfekt til en søndag med tømmermænd eller til de travle morgener, hvor man ikke vil gå på kompromis med smagen og kvaliteten
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.