Oftest laver jeg dog ikke så mange ad gangen, når jeg smører smørrebrød, da der skal være lidt af hvert, og de stykker, der bliver spist flest af, oftest er leverpostejmedbacon og flæskestegsmaden
Som med smørrebrødet medleverpostej og bacon påvirkes sprødheden af de ristede løg af fugten fra resten af smørrebrødet, så hvis du vil have sprøde ristede løg, skal du lave smørrebrødet den dag, det skal serveres
Det går dog langsomt fremad med hånden, og heldigvis har jeg forberedt lidt opskrifter, før det gik galt med den, så jeg synes, vi skal have lidt gang i bloggen igen
Så skulle der laves hjemmelavetleverpostej - til julefrokosten i weekenden. Når leverpostejen er færdig og kølet lidt af lægges champignonger og bacon oven på og den serverse med syltede rødbeder
Knus krydderierne og bland dem med salt og sukker. Hjemmelavet, koldrøget og lufttørret bacon. Det er ikke nødvendigt, men det er dødirriterende at prøve at gøre det hver gang man vil skære en skive bacon ud for at stege den
-. d. e. t. r. a. l. J. g. h. æ. n. f. y. s. i. ,. b. m. v. p. o. j. k. ø. å. u. ”. C. P. D. O. 4. 0. 3. (. ). 2. 1. ". 5. c. B. M. N. S. T. H. 7. G. E. A. a l
Og glæder mig til lasagne medhjemmelavet pasta. Vi har i noget tid gået og talt om, at vi skulle have os en pastamaskine, men har egentlig ikke prøvet at lave hjemmelavet pasta selv
med lidt frisk timian. en baconskive ovenpå. 375 g svinelever125 g spæk1 stk løg1,5 spsk hvedemel1 stk æg2,5 dl mælk1 tsk salt0,25 tsk peber10 stk skiver bacon evt. 1 Kør lever, spæk og løg en til to gange gennem en kødhakker afhængig af, hvor grov leverpostejen skal være. 3 Hæld leverpostejfarsen op i to ovnfaste skåle a ca. 9 Steg baconskiverne sprøde, og server dem til den lune leverpostej. 10 stk skiver bacon
Hjemmelavet Salatpizza medBacon og ÆgIngredienser. Jeg brugte en af mine hjemmelavede pizzabunde fra fryseren (se her), men du kan også bruge en hjemmelavet bund eller en bund fra køleren i supermarkedet
på rugbrød med smør, skinke og hjemmelavet hønsesalat med cognac. De søde piger kom til eftermiddag og jeg startede med at server dem for denne lille bid
- og ganske anvendeligFor ikke nok med at du kan variere mellem salt, sød eller stærk lakrids, så er det nemt og overskueligt at give sig i kast med, og så smager det bare fantastisk til rigtig mange lækre ting
S. k. ø. n. e. ,. s. f. o. r. å. u. l. g. t. a. j. p. v. d. m. b. O. i. P. c. -. D. B. (. 3. 0. 5. y. ). F. h. 2. 1. 4. 6. æ. L. N. Ø. z. H. R. 7. 8. V. w. 9. T. K. U. é. n l
Men det er jo ikke lige det ord vi plejer at forbinde med chokolade. Polyfenoler har, udover at være en antioxidant, også betydning for benvævet og hjælper med at vedligeholde vores skelet
Bland kartoflerne med løg, forårsløg, radiser, asparges, æbletern og halvdelen af purløg. Ingredienser 500 gram kartofler 1 bundt radiser i fine skiver½ dl snittet purløg Et bundt forårsløg i fine skiver1 rødløg i ternEt bundt asparges i mundrette stykker1/2 æble i fine ternMarinade1 dl olivenolie1 spsk vineddike1 tsk Dijon sennepSmag marinaden til med salt og peber1
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.