Der er ikke noget mere hyggeligt, end en kop varmkakao her i de kolde vintermåneder. Micky og jeg er begge helt vilde med Baresso’s varmekakao, som er lavet med chokoladepinde og flødeskum
I. m. o. r. g. e. s. v. å. n. d. j. p. t. i. l. f. ø. D. b. a. u. k. æ. T. c. h. M. ,. y. J. G. &. B. '. L. E. V. P. N. -. ). C. (. 2. 1. 5. 6. 0. %. F. H. /. S. 9. 7. 3. 4. 8. K. g g
Jeg havde egentlig planer om at skrive om Madklub i aftes eller Food Festival fra weekenden nu, men jeg har lige nydt sæsonens første glas hjemmelavetvarm chokolade og jeg er simpelthen nød til at dele opskriften med jer før jeg gør noget andet
Denne opskrift er inspireret af Månebarnets lækre Smækkersnaps - idéen med at blende dadler og havremælk sammen fik mig til at tænke på om det mon ville være muligt at lave en cremet og smagfuld omgang varmkakao på samme måde
T. i. l. H. a. o. w. e. n. v. d. j. g. h. m. s. k. u. f. r. I. b. t. ,. -. ø. S. p. G. W. B. å. O. c. æ. E. D. P. ). V. C. 1. 5. 2. 6. 0. 7. +. 8. %. (. 3. F. y. L. ) l
og jeg har en færdig blanding, som kun skal tilsættes kogende vand. Men for at lave aftereight kakao skal et par vigtige ingredienser blandes i myntesukkeret
Tilsætter æg og blender til en del cremet kakao. Jeg har nu drukket portionen et par morgener og må give hende ret, den holder mig mæt indtil frokost (faktisk endda længere)
Hvordan kan man tillade sig en kop kakao, hvis man nægter at spise sukker. Nyeste produktudviklinger forsøger endda at gøre chokoladen til en slags naturlig slankemiddel, da kan få den med chili og hørfrø, der skal øge forbrændingen og hørfrø har vist sig, at samle fedt, når den udskilles i kroppen, hvorved den kan fjerne fedt i kroppen
- og ganske anvendeligFor ikke nok med at du kan variere mellem salt, sød eller stærk lakrids, så er det nemt og overskueligt at give sig i kast med, og så smager det bare fantastisk til rigtig mange lækre ting
S. k. ø. n. e. ,. s. f. o. r. å. u. l. g. t. a. j. p. v. d. m. b. O. i. P. c. -. D. B. (. 3. 0. 5. y. ). F. h. 2. 1. 4. 6. æ. L. N. Ø. z. H. R. 7. 8. V. w. 9. T. K. U. é. n l
Kakao, bagepulver, hvedemel og mælk blandes i dejen. kakao150 g hvedemel1 tsk. Kagen bages i knapt 10 minutter i en 225 grader varm ovn. Stilles i køleskabet i 30 min og derefter klar til servering. 2 spsk kakao
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.