Bland perlespelt, æblerog rødkål samt rødløg med de tørrede frugter. Udkern og snit æblerne i både. abrikoser, rosiner og tranebær samt lidt syltet ingefærDressing
En hurtig og nem dessert med sæsonens frugt. Vask frugterne og skær dem i både. Har man ikke lige figner eller blommer i frugtskålen kan æbler bruges alene eller sammen med pærer
Snit rødløget i tynde både eller små tern, hak persille og ramsløg fint, og skær æblerne i tynde både, bland det sammen med saften fra citronen og olivenolien, tilsæt lidt god flagesalt samt frisk kværnet peber
Put fyldet i æblerne, sæt dem i et ovnfastfad og pensl dem gerne med smeltet smør. Skær kernehuset ud af æblerneog skær en skive af bunden for de står stabilt
Fjerne kernehuset æblerneog skær en ridse hele vejen rundt om æblet med en skarp kniv. Bland mandelflager med sukker, mel, blødt smør, revet kokos og et nip kanel
Vi eksperimenterer med at lave en masse af slagsen, og i dag blev det til en skøn symfoni af kerner fra den gamle urhvede spelt, laks og den fantastiske proteinrige hytteost
æblerne, nødderne ogyoghurten. det syrlige, søde, salte og fede går op i en højere enhed. Selv om der bruges forholdsvis meget sukker og smør, så opleves desserten som forholdsvis let pga
Bland afkølet speltmed de sprøde chorizoskiver, peberfrugt, tørrede abrikoser, frisk chili og feta. Drys med de ristede cashewnødder og frisk, hakket basilikum og mynte
J. e. g. k. a. n. b. l. i. v. d. m. t. s. p. ø. f. y. r. å. æ. ,. o. H. N. 3. -. x. j. D. h. u. S. M. A. G. T. I. O. c. é. (. 4. ). 2. 6. 1. *. 8. %. Æ. U. B. L. R
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.