Denne tærte er en rigtig efterårsversion lavet på en grov bund og fyldt med hokkaidogræskar (min yndlings yndlings yndlings grøntsag på denne tid af året), nærmest karamelliserede bløde løg, timian og feta
En af mine favorit-spise her på denne årstid er hokkaidogræskar. Hokkaido er fx godt i supper, hvilket jeg snart må prøve at lave, som hokkaido-fritter eller i hokkaido-lasagne med spinat, ærter og ost
Det er højsæson for græskar lige nu. Med den smukke orange farve, pynter græskar i næsten enhver ret. En måde at strække græskarsæsonen på er at lave chutney
Halver græskaret og skrab kernerne ud. Læg de halve græskar i et ovnfast fad. Anret to af de halve græskar på to tallerkener og fyld med kikærter, smuldret feta og hakket persille
Græskar kage, krydderkage, ølkage… Dette er faktisk ALT det gode, samlet i en fantastisk blanding. Det græskar der skal i, er nemlig fyldet fra et græskarhoved… Det kan godt spises, ja
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.