Server bollerne lune med smør og en god kop kaffe eller evt. Kanel er ofte noget vi putter i kagerne eller ovenpå risengrøden, men hvorfor ikke også komme det i brødet
Jeg har ferie i denne her uge, og forsøger at forsøde hver dag med lidt "julet", men det bliver hurtigt mange kalorier, med mindre man laver en sundere udgave
Rens og skræl græskarret og skær det i store tern, pil hvidløg og løg og skær løgene i kvarte. Suppen bringes i kog og blendes derefter med en stavblender til den er glat og der smages til med salt og peber
Denne tærte er en rigtig efterårsversion lavet på en grov bund og fyldt medhokkaidogræskar (min yndlings yndlings yndlings grøntsag på denne tid af året), nærmest karamelliserede bløde løg, timian og feta
lidt kanel. Her er laksen serveret med ovnbagte hokkaidogræskar samt en lækker avocado-ananas relish. Bland krydderierne samt soya og citronsaft sammen i et lille kop, og pensl dine laksestykker med marinaden - kun på overfladen, ikke skindsiden
Hokkaido-lasagnemed spinat, �. Belugalinse-salatmed ovnbagt. Retten består af en halvt hokkaidogræskar fyldt med en rest kødsovs fra dagen før – du kan også sagtens bruge andet fyld som fx Chili con carne
En af mine favorit-spise her på denne årstid er hokkaidogræskar. Hokkaido er fx godt i supper, hvilket jeg snart må prøve at lave, som hokkaido-fritter eller i hokkaido-lasagnemed spinat, ærter og ost
Kom melet op i æggemassen sammen med olie og yoghurt -og rør kun lige til dejen er ensartet. Uha, jeg har fået lavet en god kage – en kanel æblekage med blød karamelglasur
Smør stangen med et penslet æg. 3) Skær skinken i tern, og bland flødeostcremen, champignon og løg sammen med skinken. 4) Fordel massen på to ruller butterdej (lagt sammen med en lille overlap på midten), og fold/flet butterdejen over fyldet. 30 min ved 200 grader (Hold øje med butterdejen ikke bliver for mørk, hvis skru da ned på 180 grader
Når vi er på den anden side af juledagene, så trænger jeg til noget lettere og er ligsom færdig med julemad og sul og så er det dumt at have en masse tilbage i dåserne fordi jeg har bagt osv i de allersidste dage inden jul
med softice, chokoladesauce eller medkanelsukker. De har stået på to-do-listen i lang tid og jeg er glad for jeg brugte lillejuleaften på at tilberede dem og nyde dem i sofaen med Tommi og Buddy
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.