Holger er altså noget af en kylling
Dalsgaard i Skivholme
Dalsgaard i Skivholme
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1600 gram – en Holger – rækker langt. De har været på tilbud i nærheden i den sidste tid, så vi måtte lige prøve en. Men hvorfor skal den absolut hedde Holger? Og hvorfor hed vores juleand Anton? Det er nok det der ‘storytelling’, der er så moderne i reklameverdenen. Det føles en anelse groft sådan at partere Holger og stege og koge ham. Og det er da heller ikke helt pænt at spise alle Katrine og Alfreds tomater. Men skidt – vi gør det alligevel. Lidt ond må man vel være. Survival of the fattest, som Darwin ikke sagde.
  • 200 gram kogte, hvide bønner – eller en dåsefuld uden lage
  • 3 spsk cremefraiche
  • 2 spsk grøn salsa
  • 1/2 dl vand
  • Salt

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.