Kom en skefuld honning på af gangen og lad det smelte sammen medmysliblandingen. På sådan en skøn lørdagmorgen med solskin ind af vinduerne og en dejlig lang weekend/påskeferie foran sig, må man da gerne blive forkælet lidt
Så er det blevet tid til at lave en portion mysli igen og denne gang er det blevet til glutenfri honningristetmysli uden sukker og udelukkende med sunde økologiske sager
Da jeg startede med at bage disse mysli snacks, havde jeg en forestilling om at kalde dem cookies. familie og jeg fik smagt dem, blev vi enige om, at de nok mindede mere om mysli snacks end cookies
Müsli er sundt og lækkert, fyldt med kostfibre til fordøjelsen og masser af dejlig knas. Her er opskriften på en nem, hjemmelavet müsli, som kan bruges på skyr/yoghurt og på hytteost, til morgenmad, mellemmåltid eller dessert
Afkøl myslien. Bland tørret papaya, mango og rosiner i myslien. Rist myslien i 30 minutter i ovnen. 200 gr femkornsblanding fra Urtekram200 gr havregryn100 gr solsikkekerner2 spsk sesamfrø150 gr mandler100 gr kokosflager2 dl ahornsirup4 spsk vindruekerneolie50 gr tørret papaya50gr tørret mango50 gr rosinerTænd ovnen for 150 gr
Så er det føste morgen med LCHF morgenmad. Så ind mellem havearbejde og afslapning i solen, fik jeg i går lavet LCHF Mysli, som den næste uge kommer til at toppe min vante skyr
Vores mysli er helt uden sukker men sødet med honning og rosiner, så den smager sødt og godt. Så er det blevet tid for at lave en ny portion mysli for glasset er fuldstændig tømt og har været det længe
Derfor varierer jeg mine daglige havregryn medmysli engang i mellem - som den hjemmelavede her, hvor der ikke er sukker i, hverken som honning eller almindelig sukker
I sidste uge havde min mor købt en bakke med lækker lækker mysli fra Løgismose. Der er derfor både være til Oskars frokost, men det er nu altså også skønt med en omgang lun leverpostej til frokost i en weekend
Denne nye variant har jeg prøvet af nogle gange efterhånden, og er ret tilfreds med resultatet. Marinaden hældes over havregryn og nødder og fordeles med hænderne
Honningristet Müsli. Jeg elsker müsli men var ret træt af, at at det enten er rigtig dyrt og fyldt med sukker og chokolade eller at det smager rigtig kedeligt
Myslien er god sammen med mælk og yoghurt. Oprindeligt var det her en opskrift fra en Svansø brochure, men jeg var ikke intersseret i at give omkring 30 kr for akacie honning og tænkte at sirup sikkeret var lige så godt
På en af mine mange rejser til Frankrig, fandt jeg en myslimed spelt, havre, abrikoser og figner. Derfor tog jeg skeen i egen hånd og begyndte at blande havre og spelt sammen med abrikoser og figner
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.