Rist rugbrødet på en brødrister. Smør avokado-flødeost på 4 skiver af rugbrødet. Smør rygeostcremen på de sidste 4 rugbrødsstykker. Læg en skive laks ovenpå hver og pynt med henholdvis purløg og rødløg/agurk 8 skiver rugbrød
Et tidspunkt var der smagsprøver på Lagkagehusets rugbrødschips og nøj, hvor var de gode. Det betyder så også at jeg kan holde en velfortjent påskeferie
J. e. g. h. a. r. n. i. t. o. d. v. Å. u. s. ,. ø. f. k. m. j. y. V. l. 1. -. 2. å. b. P. p. C. N. æ. D. F. E. ". M. G. w. L. c. 5. 0. S. R. K. (. ). 3. T. B. H. I. |. O. <. z. ) g
Spinatdellerne er sprødeudenpå, og så er de både vegetariske og glutenfrie. De er fyldt med masser af frisk spinat og forårsløg, krydret med tahin og pesto og gemmer på små knasende græskarkerner
Æggehviderne skal være helt stive og skålen skal uden problemer kunne vendes på hovedet – som en slags klæg gele det vil klæbe til piskeriset – se billedet
De forsvinder jo hurtigere fra fadet end man kan nå at lave dem Som I kan se fik jeg hjælp af min søn Ferdinand til at lave dem… Hugo-Sander nøjedes bare med at spise dem
Jeg har udviklet nedenstående opskrift, da vi stod og skulle have gæster, men jeg ikke havde tid til at bruge mange timer på hævning, som jeg ellers sædvanligvis gør
Start med at riste pinjerkerner på en pande, til de er let gyldne og sprøde. Jeg elsker at få inspiration og finde på ideer til nye salater som tilbehør til aftensmaden eller til frokost, for der er simpelthen så mange muligheder for kombinationer af smage og konsistenser
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.