Jeg kan godt lige at få hjemmebagt brød i weekenderne og det samme kan familien, men nogle gange er jeg altså bare for doven til at vente på at det skal hæve en eller flere gange
En ny favorit er født herhjemme. Jeg er fuldstændig en sucker for karry og kokosmælk, så da jeg læste opskriften i bladet vidst jeg at den skulle afprøves
J. e. g. h. a. r. n. i. t. o. d. v. Å. u. s. ,. ø. f. k. m. j. y. V. l. 1. -. 2. å. b. P. p. C. N. æ. D. F. E. ". M. G. w. L. c. 5. 0. S. R. K. (. ). 3. T. B. H. I. |. O. <. z. ) g
N. u. e. r. d. t. f. h. å. n. m. g. æ. p. v. i. (. o. ,. l. a. ). k. s. b. y. j. ø. O. D. E. c. S. V. C. 1. 2. J. G. 3. 0. ½. 5. /. 4. +. z. R. B. L. F. T. Æ. -. K. P. 8. I. H
Rør gæren og salt ud i vand, derefter kan honning, mysli og hørfrø tilsættes. 25 g gær. Så rør du melet i lidt efter lidt, det skal blive til tyk klister
Lun mælken og opløs gæren heri. Jeg ved godt at det ikke er fastelavn mere og at det er lang tid siden det var det, men fandt lige ud af at jeg ikke har blæret mig med mit sidste forsøg som kun resulterede i at to af mine fastelavnsboller lækkede og resten holdt tæt
Jeg pyntede halvdelen af mine fastelavnsboller med kakaoglasur den anden halvdel med glasur rørt op med rød ufortyndet saft – så de blev fine prinsesse lyserøde
Min mormors fastelavnsboller med creme og chokoladefyld – klassisk og gammeldags. Og det kan du sagtens nå – også hvis du er på arbejde, for så lang tid tager det heller ikke
I mange år har jeg brugt denne opskrift som grund for mange forskellige kager. Det er en drømmekage-dej men den kan bruges til meget andet i en hurtigt vending og efter hvad skabene byder på af indhold/ingredienser
S. o. m. j. e. g. s. k. r. v. i. å. ,. h. a. d. n. t. f. l. p. w. b. ø. u. D. y. C. æ. ). J. M. ". c. /. B. 3. (. -. 5. O. F. 1. G. V. 2. 0. 4. P. N. é. T. R. H. I. K. E. L. z. ½. q
J. a. h. u. r. t. i. g. e. j. o. l. v. ,. m. n. s. d. p. k. f. æ. å. ). b. y. c. D. ø. O. S. 1. 0. %. (. 2. 4. N. I. 3. -. R. M. E. H. 5. ½. T. A. B. 7. P. Æ. *. L. _. é. V. /. z. x. 8. |
Dejligt med hurtig og nem mad – der samtidig er mør og velsmagende. Brug de grøntsager du har i køleskabet – det er en god måde at minimere spildet på, og jo flere forskellige grøntsager – des bedre bliver retten bare
Man kan sådan set godt lave brødet uden surdej, men så skal der en smule mere gær i. 5 dl vand - 1 1/2 dl surdej - 10 gram gær - 300 gram tipo 00 hvedemel - 1/2 spsk flagesalt eller 1/2 tsk almindelig salt - 1 tsk rørsukker - 300 hvedemel - 100 g fuldkornsmel - Jeg brugte selv goldblume fuldkornsmelekstra mel til samling af brødet - Vejledning. Bland det hele grundigt sammen og lad det så stå på køkkenbordet uden låg på i 1/2 time, på den måde begynder melet og vandet at arbejde sammen med surdejen. Bland derefter gær med de sidste 1/2 dl vand og bland det i dejen og rør den grundigt sammen. 5 dl vand - 1 1/2 dl surdej - 10 gram gær - 300 gram tipo 00 hvedemel - 1/2 spsk flagesalt eller 1/2 tsk almindelig salt - 1 tsk rørsukker - 300 hvedemel - 100 g fuldkornsmel - Jeg brugte selv goldblume fuldkornsmelekstra mel til samling af brødet - Vejledning
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.