D. u. s. k. a. l. b. r. g. e. å. d. n. o. f. p. c. t. i. v. j. 2. ,. 5. m. q. h. é. 1. ø. (. æ. ). H. U. S. K. 4. /. B. -. F. y. T. û. G. 8. 0. 6. V. N
Bollerne er også rigtig lækre uden cremen, og kan sagtens spises som de er, evt. I år vil jeg dele en anden, og mindst lige så lækker opskrift, hvor bollerne er hævet med bagepulver i stedet for gær
J. e. g. h. a. r. n. i. t. o. d. v. Å. u. s. ,. ø. f. k. m. j. y. V. l. 1. -. 2. å. b. P. p. C. N. æ. D. F. E. ". M. G. w. L. c. 5. 0. S. R. K. (. ). 3. T. B. H. I. |. O. <. z. ) g
N. a. n. b. r. ø. d. s. o. m. i. k. e. v. P. g. D. E. J. T. I. L. S. K. A. B. R. Ø. 2. 5. æ. l. u. t. /. 1. p. y. h. (. f. c. ). -. 0. 6. G. H. ,. å. j. Æ
Så en pludselig indskydelse, og et mindre anfald af overskud, fik mig til at få gang i bageriet og nu står der to velduftende og varme brød på køkkenbordet
Opløs gæren heri. 50 g gær. Bland kold mælk med varmt vand for at få en lun temperatur. Kom olie, sukker, salt, revne gulerødder, solsikkekerner og grahamsmel i skålen
Rør gæren og salt ud i vand, derefter kan honning, mysli og hørfrø tilsættes. 25 g gær. Så rør du melet i lidt efter lidt, det skal blive til tyk klister
Rør gær og salt ud i vandet og lad det opløses. Man kan sagtens komme kerner eller andre typer mel i brødet - durum og grahamsmel er populært herhjemme, hvis det skal gøres lidt grovere
Kan du godt lide ideen og stenalderbrød, men ikke rigtigt den meget grove, kompakte konsistens. Og kan du godt lide ideen om hjemmebagt brød, men ikke rigtigt besværet
Bland dejen inden du går i seng og bag brødet næste morgen imens du går i bad. 5 min forberedelse gør det nemt at få friskbagt brød hver dag. 2 Franskbrød. 5g gær. Hæld dejen ud på et meldækket bord, deles i 2 og formes til et stort brød og bages i 15 min til skorpen er helt mørk. 2 Franskbrød
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.