Husk at jeg lige nu er på backpackertur rundt i Asien // Du kan følge med på Instagram lige her. Denne simple og ultranemme pastaret med røget laks, frisk spinat og ricotta er blevet en af min nye favoritter og går ind under kategorien ‘aftensmad på kun 20 minutter’
Husk at jeg lige nu er på backpackertur rundt i Asien // Du kan følge med på Instagram lige her. Det her er bare ultimativ comfort food og masser af gode sager samlet i én ret
2 store spsk husk (loppefrøskaller). 2 store spsk husk (loppefrøskaller). Jeg bliver ofte spurgt om, hvor jeg får inspiration til mine madopskrifter fra
Husk også, at du kan vælge at tilsætte en stang vanille, hvis du ønsker det. Hvis du har adgang til et paradisæbletræ, er det nu, du kan lave gelé, som kan bruges som tilbehør til varme retter eller til pynt på kager, fx æblekage
Husk at du kan følge mig på Snapchat under navnet -> ‘anna-mad‘. Kog imens pasta efter anvisningen på pakken og dræn vandet fra (HUSK at gemme 1-2 dl af kogevandet)
Skulle du – mod forventning – have laks til overs efter dette lækre måltid er indtaget, kan det spises på et stykke ristet brød, bruges i en sandwich eller salat, eller du kan anvende den i kedgeree (anglo-indisk for rodsammen) – bare husk at fjerne eventuelle citronskiver først
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.