Dagens ret er en let hverdagsret, hvor man laver en en slags kartoffelpandekage/røsti som bund og ovenpå den kommer man frisk spinat, tomatskiver og til sidst et drys fetaost
Der findes allerede 2 udgaver af kålgryde på bloggen. (Den med okse og den med lam). Og i virkeligheden er det jo en supernem ret, som kan varieres uendeligt
Hverdagsmad behøver ikke være super fancy eller besværligt for at smage godt eller være sundt. I går var mine eksamensnerver på deres højeste, så maden skulle være fuldstændig uden dikkedarer og gerne færdig i en fart
Det her spiser jeg rigtig tit. Aftensmad, frokost - varm mad gør sig altid godt. Her har jeg brugt grov spaghetti, jeg ved det er sundere, men bryder mig egentlig ikke om det
Jeg ville eksperimentere med at lave spinatsauce, på en sundere måde end jeg plejer. Plejer at bruge madlavningsfløde, men ville gerne prøve med et sundere alternativ
Hverdagsmad med rodfrugter. Posted on 27. januar 2014 by Karen Engell Dalsgaard. Når man køber rodfrugter, og ikke vil købe en af de der dyre små poser med én af hver i, ender man altid med at få slæbt en frygtelig masse med hjem
Hurtig hverdagsmad med kylling, kål og peanuts. Posted on 25. oktober 2013 by Karen Engell Dalsgaard. Er det ikke altid ‘kun 5 ingredienser’, de reklamerer med i bladene, når de vil sige, at en ret er meget nem at lave
E. n. y. u. g. e. v. t. r. ,. o. d. b. l. i. m. a. s. f. æ. k. T. å. p. H. N. (. j. h. U. '. ). J. ø. c. D. M. -. I. 3. S. K. O. 4. &. 8. 1. F. 0. 2. 5. P. V. R. B. A. r g
Så er jeg klar med madplanerne igen, og jeg har gået lidt og tænkt over konceptet. Jeg vil forsøge at lægge lidt flere madplaner ud, altså flere søndage, og jeg vil stadig udarbejde en indkøbsliste
Jeg har haft ret travlt og mange (gode) aftaler i denne uge, og jeg tænker, at jeg ikke er den eneste, der har sådan en uge eller flere en gang i mellem
Siden jeg flyttede hjemmefra, har jeg forsøgt at lave madplan cirka en gang om ugen. Det kan godt være, at jeg ikke altid får skrevet det ned, men jeg får i hvert fald dannet mig et overblik, så jeg kan undgå madspild og lave mad efter tilbud og sæson
Nu er vi nået til januar. Et nyt år, en ny start. Jeg kan forestille mig, at jeg ikke er den eneste, der har spist masser af lækker (jule)mad de sidste uger og har brug for at komme tilbage til hverdagen og de sunde vaner
Dette er en af mine favorit opskrifter – for det første smager retten himmelsk og for det andet er den hammer nem at laver… Så er den også sund, fyldt med proteiner og grønsager
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.