høj) og placer den så på en bageplade beklædt med bagepapir. en sprød og lækker scone, som har et friskt pift af de friske brombær, men som også har en skøn sødme, fra både sukker, vanilje og den hvide chokolade
Hvidchokoladekagemed appelsin og solbær – så lækker og intens i smagen. Svampet, intens smag af karamel og hvid chokolade krydret med syrligheden fra både appelsin og solbær
Hvidchokoladekage. Prik dejen med en gaffel og forbag den midt i ovnen. Bland mel, chokolade og mandler og vend det forsigtigt i æggeblandingsen sammen med hindbær, limeskal og -saft
Server medbrombær/æblekompotten (se opskrift her under), der med fordel kan laves mens kagen bager. Hold godt øje med den, da den endelig ikke skal få for meget
Både med marcipan, mandler, bær og chokolade, hvad mere behøver en kage for at blive god. Man har virkelig behov for en optur og hvad er mere rart end en hyggelig dag med fejring af et familiemedlem og god mad samt hygge
) - og så kan man vel nøjes med en halv. 150 g grofthakket hvid chokolade . 200 g friske brombær (eller optøede og siet fra saften). 150 g grofthakket hvid chokolade . 200 g friske brombær (eller optøede og siet fra saften)
Vend mandler, hvid chokolade, revet æble og brombær i dejen. Min far plukker tit brombær ude i skoven, så derfor skulle der selvfølgelig bruges nogle i dag
Put alle de tørre ingredienser i koppen, og bland dem sammen med en gaffel. kagen med vaniljeis. Her kommer en opskrift der er lidt farlig (på den gode måde)
Chokoladekagemed chokolademousse – den perfekte fødselsdagskage til et chokoladeøre. En måned spækket med hygge, gæster, besøg, levende lys, hjemmebag, hemmeligheder og alt derimellem – for de fleste i hvert fald
Denne chokoladekagemed dadel, banan og kokos som er lavet med mandelmel er rigtig lækker. Chokoladekagen er især rig på umættet fedt, protein, E-vitamin og D-vitamin
Svampet chokoladekagemed rigtig chokolade. Lider du af en eller anden form for allergi, så ved du sikkert allerede, hvilke produkter du kan erstatte det produkt med, som du er allergisk overfor
Ellers er det et lag medhvid chokolademousse og et lag med jordbærmousse. Hvid Chokolade mousse. Start med at skære jordbærrene i kvarte (hvis de er friske)
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.