3 - 4 lakridspulver. varmes op til 115 grader og lad den køle helt af. tempereret chokoladen til 29 grader da det er hvid chokolade 100 g. 3 - 4 lakridspulver
Hvidchokoladekagemed appelsin og solbær – så lækker og intens i smagen. Svampet, intens smag af karamel oghvid chokolade krydret med syrligheden fra både appelsin og solbær
Hak den hvide chokolade, og hæld den i en skål. Blondie med lime oglakrids Til fire portioner. Læg film over, så det slutter tæt med massen og sæt det i køleskabet
Det skulle være i et flot mindre passende glas, noget frisk og let ognogetmedhvid chokolade. Mens den køler pisker du fløde, æggehvider, lime ogcitron sammen i din cremefarvede kitchenaid til den er luftig og flødeskumsagtig
Både med marcipan, mandler, bær og chokolade, hvad mere behøver en kage for at blive god. Når det hele er godt blandet sammen hældes dejen det over i en bageform sprayet med fedtstof eller beklædt med bagepapir
H. v. i. d. c. h. o. k. l. a. e. g. r. s. m. u. E. (. å. ). n. f. p. t. b. ø. D. j. ,. y. J. æ. M. /. 2. 0. 1. 4. 9. -. #. O. 3. 5. é. 6. 7. S. P. R. L. K. ". F
Kom hindbær i en gryde medcitronskal, saft, vaniljekorn og strænger oglakridspulveret. Det fik vi lavet i går og resultet er blevet en hård kamp på morgenbordet mellem hindbærmarmelade medlakridsog jordbærmarmelade medlakrids
Det blev til lækre macarons med ganache af hvid chokolade oglakrids. Pisk hviderne indtil næsten helt stive, tilsæt sukker og pisk videre til helt stift
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.