* Opskriften her er laktose - og glutenfri, da der bruges laktosefri smør. Derfor blev det altså tid til en gang hvideaspargesmed pocheret ægog en dejlig, fyldig hjemmelavet hollandaise tilsat en lille smule estragon og et skvæt hvidvin, for at give den lidt mere smag
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
Når asparges er færdige tages de af panden og skæres i mindre stykker, lad dem køle kort. Alle ingredienser blandes sammen, limesaft presses over, olivenolie kommes på sammen med salt og peber
Denne version er den lidt mere “vinter-agtige-version”, da der bruges hvideasparges fra glas. Med bacon af gris eller kalkun – eller måske med skinke omkring
Nåh, men med en dreng helt i selvsving efter forbold-forårs-trænings-sæsonen netop skudt i gang samme formiddag, legekammerater og gæster til spisning, så er stress-niveauet lige en tand højere end hvad godt er, når man så skal knipse billeder af maden samtidig
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.