Hvideasparges renses, skrælles og den allernederste del skæres væk. De ordnede asparges pensles med en blanding af olie, citronsaft og salt og peber, og grilles til de ser ud som på billedet
Når asparges er færdige tages de af panden og skæres i mindre stykker, lad dem køle kort. Alle ingredienser blandes sammen, limesaft presses over, olivenolie kommes på sammen med salt og peber
Med bacon af gris eller kalkun – eller måske med skinke omkring. Tag to aspargesog et stykke bacon. Jeg har faktisk endnu ikke mødt en version, som jeg ikke var fan af, og har som sådan heller ikke nogen favorit
Derfor blev det altså tid til en gang hvideaspargesmed pocheret æg og en dejlig, fyldig hjemmelavet hollandaise tilsat en lille smule estragon og et skvæt hvidvin, for at give den lidt mere smag
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
Skræl de hvideaspargesmed en kartoffelskræller, og skær herefter den lidt træede ende af. Har du en aspargesgryde (eller anden passende gryde, hvor kunststykket kan lade sig gøre), så du kan koge selve dine asparges uden at hovederne kogermed, så er det allerbedst
V. i. h. a. r. b. y. l. u. p. s. d. g. ,. o. e. n. t. v. m. f. å. k. M. j. æ. D. ø. N. (. 8. 1. 2. 4. ). I. ". G. -. C. J. L. c. ô. 0. H. F. S. 3. K. P. r l
Start med at skrælle dine asparges, og knæk dem herefter ved endestykket. Opvarm lidt olie og smør i en sauterpande, som kan tåle at gå i ovnen, og kom rødløgene derpå sammen med hvidløg
Skær squash i mindre stykker og bland medaspargesogrejer. Asparges. Jeg havde den med som madpakke på jobbet, og det var dejlig sommerligt med et godt stykke brød til
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.