Hak de soltørrettomater fint og smid i en skål sammen med æg, fars, havregryn og krydderier. Hvis man også vil prøve sig af medkyllingemedister, som også ofte er på menuen her til jul, smager den smager også rigtig godt
ekstra oliven olie, tomater eller basilikum indtil du er tilfreds med smag og konsistens. Den klassiske grønne pesto med basilikum, hvidløg og parmesan er altid et hit, men jeg kan godt lide at eksperimentere og bruge hvad jeg har i skuffer, køleskab og urtehave
Spidskål Hakket soltørrettomat Hakket pistacienødder Hakket bredbladet persille Bagt peberfrugt. Gul peber strimletRød peber i strimlet Evt syltet rød peber i skiver Syltet hvidløg Skalotteløg i strimler Olie Salt Peber Bages i ovnen på 130 g , med bagepapir oven på , ellers brænder det let af
Pasta kogtmed salt Oliven uden sten Soltørrettomat i olie , skæres i tern. Rødløg i tynde både Hakket persille Hakket purløg Ristet græskarkerner i ovn med salt og olie 180 grader i ca 10 min. 3 dele olie 1 citron Sennep HP sovs Salt Peber Honning Det hele røres sammen og smages til , vendes på pastasalaten
Smag til med salt og peber. Lad dem trække med saltet mens du ordner de øvrige grønsager. Have og drivhus bugner af squash ogtomaterog det er en dejlig blanding
* lad det hele stå lidt og lad det koges ind mandlerne (vær tålmodig, det kan betale sig). * når sukkerlaget er begyndt at smuldrer, skue eventuelt mere ned og vend mandlerne til de er karamelliserede og de er færdige
Bring salt og vand i kog i en gryde og tilsæt mandlerne. Jeg har en del gange omtalt saltede mandler som er en af de snacks vi spiser mest af herhjemme for tiden
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.