-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. H. e. r. n. o. g. l. b. u. d. p. å. t. i. æ. s. a. f. m. k. F. v. y. h. j. ø. ,. D. /. 2. 0. 1. 3. 7. c. P. 4. 8. T. S. B. A. O. V. L. q. R. K. 5. G. 6. x. (. )
Alt protein kroppen har i overskud bliver omdannet til fedt og kulhydrat, dog er dette en lang og hård omdannelse for kroppen som den bruger meget energipå
Klik for at sende som e-mailtilenven(Åbner i et nyt vindue)Click to share on Facebook(Åbner i et nyt vindue)Klik for at dele på Google+(Åbner i et nyt vindue)Klik for at dele på Twitter(Åbner i et nyt vindue)Click to share on Pinterest(Åbner i et nyt vindue)
Klik for at dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Klik for at sende som e-mailtilenven (Opens in new window)Klik for at udskrive (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Like this
Tilkagen. Dejen hældes påen bradepande dækket med bagepapir. Ingredienser. Til Fyldet/ glasuren. Glasuren fordeles påden bagte drømmekage og skal nu bages igen i ca
-. -. -. -. -. -. H. e. r. h. j. m. s. p. i. v. n. d. l. a. g. ø. o. ,. t. k. f. æ. b. u. F. D. é. å. '. Æ. V. c. M. y. S. =. I. ). O. J. x. (. 1. ½. 2. R
Så dette er en god all-around opskrift. De puffer op påden helt rigtige måde (hvis de er rullet flade nok) til at få de karakteristiske bobler fra tyrkisk fladbrød og har samtidig den samme flade og sprøde overflade som ved indiske fladbrød
Anyways, jeg smider lige opskriften op, som jeg lavede den her tilaften. Det kan bruges i sandwiches, som tilbehør, spises for sig og jeg forestiller mig, man også kan lave hummusbrød (to be continued)
Tidligt op i dag efter den sidste nattevagt i rækken, puha, det er altid svært - mennødvendigt. Menuen står på æggekage, bagt i ovnen, for så kan man nemmere lave en portion som passer til én person
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.