Hvis du vil vide mere - så læs min blog. Rids sværen, hvis din steg har svær. Er sværene ikke sprøde, så smør lidt af fedtet på sværene og sæt stegen under grill, til sværen bobler – pas på – den bliver hurtigt sort
C. h. o. k. l. a. d. e. g. m. n. t. y. s. p. r. ø. ,. b. æ. c. i. j. v. D. u. å. f. K. S. L. T. O. 3. 0. 4. -. 5. B. 2. (. 1. ). ½. /. 7. P. R. H. N. G. I. Å. J. M. 9
Hvis du ikke har en røremaskine kan man godt bruge en ske i stedet, men der skal noget knofedt til. Det er nogle dejligt kraftige næsten rugbrødsagtige surdejsboller med en mørk dybde i smagen som kommer fra den mørke øl og malten, som samtidig også har en sødme så man næsten tænker lidt på kage
Og så kan man godt komme til at trænge til mad, der giver maven lidt ro. Det var der også på restauranten, og en af dem kom hen til os med lys – nærmest julelys – i øjnene og sagde
lidt vand til woken, hvis bunden begynder at blive for tør. Jeg koger ikke mine nudler, da de gerne skal være let underkogte, når de tilsættes til woken, så de kan ristes medog blive lidt sprøde frem for smattede i det færdige resultat
Pil dem, når de er kølet lidt af, hvis du ikke har skrællet dem, og du ikke vil have skræl på. Kom pølserne i rigeligt vand medlidt eddike, og lad det varme op til kogepunktet
Jeg elsker mexicansk mad og har manglet et godt alternativ til det klassiske tacokrydderi. Den har jeg nu endelig fundet, og vil faktisk mene at denne krydderiblanding er tæt på perfekt
Hvis det ikke var fordi vi selvfølgelig havde været ude at spise hele familie til aften, så havde jeg måske lavet den lille lækkerbisken til hende til dessert
Suppen kan med fordel også nydes kold dagen efter, det er bestemt heller ikke dårligt. Den er super nem og hurtig at lave, så drop købe suppen og lav din egen fra bunden
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.