De er både lækre når de lige kommer ud og er lune, hvor bollen samt chokoladen er dejlig varm og det hele grattes godt til af den smeltet chokolade - specielt ens læber
Hvorfor skal vi have protein. Alt protein kroppen har i overskud bliver omdannet til fedt og kulhydrat, dog er dette en lang og hård omdannelse for kroppen som den brugermeget energi på
Måske skal du bruge mere, måske mindre til at dække din kage. Konsistensen i denne kage er ligesom alle andre proteinkager – ikke helt så let og luftig som almindelig kage med mel og sukker
Så er der igen nyt fra vores venner hos – en ny lækker mazarinkage har fundet vej til dagens lys. Måske skal du bruge mere, måske mindre til at dække din kage
E. n. a. d. e. u. g. v. f. L. C. H. F. p. k. r. D. t. l. m. h. y. o. s. ,. ø. å. æ. -. ). P. i. 8. I. 1. b. 5. 2. 0. 4. %. R. K. c. j. S. 3. N. (. 6. 9. 7. g g
Havregryn blendes til mel, hvorefter resten af ingredienserne tilføjes. Jeghar efterhånden lavet mange forskellige proteinpandekager og variationer af disse, og jeg bliver hele tiden bedre til at lave dem
Hold øje med den, den er ikke så god, hvis den for lidt for meget. Jeghar prøvet mig frem med en protein cheesecake i noget tid nu, og efter flere forsøg er den blevet super lækker
Opskriften er fedtfattig og rig på gode kulhydrater og protein. Jeghar haft mine ernæringsmæssige briller på og sammensat en sundere version af den traditionelle opskrift på forloren hare
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.