E. n. d. e. j. l. i. g. s. t. o. h. y. w. k. r. v. a. æ. f. b. D. m. J. ø. u. å. N. p. ,. L. S. c. 1. -. 2. 3. O. /. 4. 5. 0. ). F. B. (. 8. M. V. K. R. C. z. 6. 9. 7. W. <. 3 l
A. l. t. s. å. g. a. m. e. d. o. k. ø. u. p. r. n. ,. æ. i. f. D. v. y. b. h. F. S. (. j. -. ). V. K. 6. R. J. B. 2. H. ". E. 5. '. T. 4. L. /. I. N. 1. 3. ½. c
Her er så en latte og en croissant. Latten er hjemmelavet og med havremælk. Den anden sprøde sag er fra en pose frosne, der skulle en gang i ovnen for at blive bagt
I dag har jeg hygget mig med at bage Kanel "snurre" boller, der er lidt en mellemting imellem en kanel snegl og en bolle - og så er de lækre uden at være alt for sukkersøde ^ ^
Idag får i lige et lille kik på vores frokost. . Den bliver spist på et hemmeligt sted i Europa. Jeg blande lidt salat blade, både de røde og de grønne
I sidste uge mødtes jeg med en veninde efter hver vores ferie. Vi kom begge hjem med skønne oplevelser, men en ting vi begge havde og har tilfælles er vores kærlighed for rødvin og god mad
Mmmmmh humus. Det er bare guf, og når jeg har lavet en portion så kommer det på alt. Knækbrød til morgenmad, i sandwichen, på rugbrødet, i burgeren, som dip til gulerødder eller agurk (er vildt godt til agurk)
Og så ser man lige mig stå og smøre madpakker kl. 23. 15 – jeg ville helst vente til i morgen, men når jeg er alene med pigerne, så er tiden knap om morgen, og hvis jeg skal have en noglelunde chance for at møde til tiden i morgen – så skal madpakke laves aften før
Efter en dag, hvor den bare har stået på regn udenfor hele dagen, er der næsten ikke noget bedre end at slutte dagen af med lidt hyggebagning sammen med prinsessen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.