1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. H. v. o. r. e. d. t. j. l. i. g. a. s. ,. å. m. n. h. y. w. D. f. u. k. c. ø. b. p. P. æ. C. M. J. T. S. E. O. z. ½. (. ). I. 4. 2. Æ. 5. 0. N. F. V. /. 6. 7. L. -. +. R. 3. K. A. B. G. U. ) l
Jeg fik 1l saft af opskriften. 1 kg hyldebær1/5 l vandPr liter saft. 375-500 g sukker1 tsk citronsyre1 tsk atamonKog hyldebærene i vand til de springer. 1 kg hyldebær. 1/5 l vand. 1 tsk citronsyre. 1 tsk atamon
Jeg lover at dele mine erfaringer med Jer, uanset hvad resultatet bliver. Jeg har lavet en stor portion dej, da jeg har planer om at dele honninghjerter ud til familie og venner… Man kan sagtens nøjes med den halve portion, den skulle række til omkring 20-25 små honningkager. Men alt dette vil jeg komme nærmere ind på i del 2
Det er faktisk ikke så svært at lave hyldebærsaft, men hvis du ikke har tid, ikke orker det – eller det ikke lige er sæson for modne hyldebær – kan du sagtens købe en flaske færdig hyldebærsaft og lave dig en lindrende varm drik eller dejlig suppe af det
Flødekarameller. Mmm. Flødekarameller dyppet i chokolade. dobbelt mmm. Jeg har brugt min tidligere opskrift på flødekarameller, skåret dem i firkanter, og rullet dem runde med mine hænder
Derfor skal vi i dag bruge den danske natur til at lave hyldebærsaft. hyldebærsaft. 2 kg hyldebær – plukket. 1 l. Hvis du finder dem i naturen er de selvfølgelig usprøjtede, men der kan stadig sidde kryb på dine bær, jeg fandt omkring 12 da jeg plukkede. 1 l vand
Glædelig gensyn. Så jeg bestemte mig for at jeg skulle have plukket de sidste hyldebær og have dem frosset ned til når jeg løber tør for hyldebærsaft, det er nemlig fantastisk har jeg fundet ud af
) Teknikken omkring tilberedelsen af. Det var slut på første del af mine forslag til lækker nytårsmad. I starten af 2016 føjede jeg vores dessert fra sidste nytårsaften til, og den var et kæmpe hit
– børneudgaven. en rigtig glædelig jul. Rocky Road – voksenudgaven. Del pecannødderne i to. 8-10 svesker. 150 g mørk chokolade. 15 pecan- eller valnødder. 150 g mørk chokolade. 8-10 svesker. 150 g mørk chokolade
1 kg afpudset og afskåret Oksemørbrad. Vi havde købt 1,7 kg mørbrad, men vi valgte at skære det nederste og 'hovedet' af så stykket passede til butterdejen (næsten). Tá den ud af ovnen, og lad den trække i 10 min inden den skæres ud (meget vigtigt. 1 kg afpudset og afskåret Oksemørbrad
Rens svampene for jord – gerne med en børste, undgå at bruge vand. Ingredienserne blev lagt i en stor bunke, og fire af os blev udpeget til at deltage, fordi vi (med Susannes ord) var “de største madører” i flokken
Jeg ELSKER at finde sundere alternativer til de “almindelige” søde sager. For at du ikke skal sidde med en kedelig pose gulerødder, imens alle andre sidder med snebolde, klejner, konfekt osv
1 stk. 1 mellemstor gullerod. 1/2 L Hvidvin. 1/2 dl. 1/2 L Fiskefond. 1 L vand (eller vand fra hummerne). 1/4 - 1/2 L. Kom alle skallerne ned i gryden, og lad det stå (under omrøring fra tid til anden) i 5-10 min. 1,2 L. 1 L. 1 stk løg. 1 mellemstor gullerod. 1/2 L Hvidvin. 1/2 dl Cognac. 1/2 L Fiskefond. 1 L vand (eller vand fra hummerne). 1/4 - 1/2 L Fløde
Først lavede vi en lille portion champagne mousse (det er nok tættere på en fromage), kom det i den inderste del af kagen, lod det sætte sig, og derefter lavede vi en lille portion chokolade mousse (igen, nok mere fromage) og kom dette ovenpå champagne moussen
Ideen til menuen var oprindeligt "finanskrise". Del rødløgene i to og skil dem ad i lag. Del blommer fra hvider og hæld dem forsigtigt ned i olien, med lidt afstand til hinanden
Første halvdel kommer i dag, anden halvdel kommer i morgen. Det er tydeligt hvornår Magne endelig begyndt at sove faste middagslure, og også begyndte at sove i længere stræk om natten
Første del kommer her. Begge stykker skar jeg ud i 1 cm tykke skiver og placerede dem i en pose med en marinade, som min madbuddy havde sat sammen i mellemtiden
Vi spiste det nu uden begge dele, da det er sommer og lunt vejret. Det kan ikke give sund energi at proppe sig med pommes frites og ostestænger, begge dele friturestegt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.